Мултивак България Продакшън ЕООД

За организацията

Мултивак България Продакшън ЕООД е дъщерно дружество на световния лидер Multivac, специализиран в производството на вакуум-опаковъчни решения, етикетиращи машини, системи за контрол и инспекция, както и на роботизирани опаковъчни линии. Изделията на компанията намират широко приложение в областта на хранително-вкусовата индустрия, медицината и биомедицината, както и най-различни промишлени отрасли.

Производствената фирма у нас е основана през 2015 г. и се развива с бързи темпове. Тя продължава своя производствен план и целеустремено върви в посока разширение на производствените мощности на компанията. Вече стартира изграждането на нова производствена и логистична база на Мултивак България Продакшън в Индустриална зона Божурище, която скоро получи официално разрешение за ползване.

Продуктовата програма на Мултивак България Продакшън обхваща детайли за машини Multivac, компоненти за машини Multivac, тефлонизация на плочи за машини Multivac и др.

При разработката на машините и системите фирмата се осланя на дългогодишно и обширно ноу-хау в сферата на опаковането, както и на пълната отдаденост на доказани опитни специалисти в областта на машиностроенето.

В тази динамична бизнес среда ключово място заемат хората – най-важният и ценен актив на компанията. Multivac високо цени своите служители и не спира да инвестира в обучения за тяхното развитие, усъвършенстване и повишаване на квалификацията.

Мултивак България Продакшън: Станете част от Multivac и превърнете професионалните си идеи в реалност!

Като глобален лидер в разработката на вакуум-опаковъчни решения, Multivac изцяло се осланя на опита, страстта, креативността и дръзновението на своите хиляди служители по целия свят. Компанията вярва, че дължи успеха си именно на тяхната отдаденост, амбиция и силна мотивация и не спира да влага в тяхното личностно и професионално развитие. За 2023 г. групата е носител на отличието Best Managed Company Award за най-добри управленски практики.

 • Служителите са най-ценният актив

  Multivac цени своите всеотдайни, талантливи и силно мотивирани служители и вярва, че те са ключът към успеха на компанията

 • Кариерно израстване

  Компанията предоставя възможност за обучение и развитие както на млади и мотивирани специалисти, така и на опитни професионалисти

 • Иновативни решения

  Чрез непрекъснати подобрения, иновации и проактивен подход компанията следва своята цел към пазарно и технологично лидерство

 • Вдъхновяваща работна атмосфера

  Дружеството предоставя сигурна, безопасна и вдъхновяваща работна среда, приобщаваща култура и екип, атрактивен пакет от социални придобивки и др.

 • Социална отговорност

  Multivac се придържа към екологични норми и енергийно ефективни технологии в своето производство с грижа към околната среда и безопасността и здравето на служителите

 • Ангажираност към образованието

  В подкрепа на образованието, развитието и професионалната реализация на младите специалисти Multivac провежда стажантски програми, участва в кариерни форуми и др.

Обяви за работа

Повече за Мултивак България Продакшън ЕООД

1 2 3 4 5 6