Академична борса

Академична борса

Обяви за стаж/стипендияВижте всички обяви

Академични новини

Обучителни организацииВижте всички организации

 • ПГСИ „Пеньо Пенев“

  Професионална гимназия по сградостроителство и инсталации (ПГСИ) „Пеньо Пенев“ в гр. Бургас е създадена през 1952 г. като Школа за фабрично заводско обучение по сградостроителство. Оттогава до днес учебното заведение обучава висококвалифицирани специалисти в областта на строителството.

  Повече за компанията
 • ПГМТ „Проф. Цветан Лазаров“

  Професионална гимназия по механотехника (ПГМТ) „Професор Цветан Лазаров“ е създадена през далечната 1949 г. Оттогава до днес училището се стреми с желание и ентусиазъм да дава висококачествено професионално обучение в областта на механотехниката, електрониката и автомобилостроенето.

  Повече за компанията
 • Технологично училище „Електронни системи“

  Технологично училище „Електронни системи“ към Технически Университет – София е специализирано техническо училище от национално значение, което подготвя бъдещите лидери на ИТ сектора в България и отвъд. Възпитаниците на ТУЕС преминават през задълбочена 5-годишна програма.

  Повече за компанията
 • Технически университет – Габрово

  Техническият университет – Габрово е наследник и духовен продължител на идеите на народните будители, създали в Габрово първото светско училище. Днес в университета се обучават средно 5400 студенти годишно в бакалавърска и магистърска степен, в т.ч. и чужденци.

  Повече за компанията
 • ПГ по аграрно стопанство, гр. Добрич

  Професионална гимназия по аграрно стопанство (ПГАС) в гр. Добрич е открита през далечната 1906 г. За много кратко време училището става едно от най-предпочитаните учебни заведения за бъдещи земеделски стопани. Днес то продължава да изгражда отлични специалисти в сферата на селското стопанство.

  Повече за компанията
 • ПГС „Пеньо Пенев“

  Професионална гимназия по строителство (ПГС) „Пеньо Пенев“ в гр. Силистра е основана през 1959 г. като „Сградостроителна школа” с едногодишен срок на обучение. В наши дни учебното заведение обучава специалисти, които успешно се реализират в областта на строителството, архитектурата и дизайна.

  Повече за компанията
 • Лесотехническа професионална гимназия

  Лесотехническа професионална гимназия (ЛПГ), намираща се в гр. Берковица, обл. Монтана, има дълголетна и богата история. Гимназията е единственото в Северозападна България, подготвящо кадри за горското стопанство и дървообработването.

  Повече за компанията
 • ПГМТ „Юрий Гагарин“

  Професионална гимназия по механотехника (ПГМТ) „Юрий Гагарин" в град Русе е създадена през далечната 1921 г. Учебното заведение е първото механотехническо училище в региона и третото в страната. Гимназията гордо носи името на първия космонавт в света Юрий Гагарин.

  Повече за компанията

Най-новото от