Академична борса

Академична борса

Обяви за стаж/стипендияВижте всички обяви

Академични новини

Обучителни организацииВижте всички организации

 • ПГ по електротехника и автоматика

  Професионална гимназия по електротехника и автоматика (ПГЕА), гр. София, е основана през 1951 г. За своята 67-годишна история гимназията се е утвърдила като училище-модел, символ на новаторството и експеримента, умело съчетани с традицията.

  Повече за компанията
 • ПГ по хранителни технологии и техника

  Професионална гимназия по хранителни технологии и техника в гр. Пловдив е създадена през 1948 г. През годините училището е успяло да се запази, а днес е предпочитано учебно заведение със съвременни методи на обучение, което създава специалисти за ХВП.

  Повече за компанията
 • ПГ по транспорт и лека промишленост

  Професионалната гимназия по транспорт и лека промишленост (ПГТрЛП), намираща се в гр. Омуртаг, е с дългогодишна история и доказани традиции в предоставянето на висококачествено образование в областта на транспорта, текстила и машиностроенето.

  Повече за компанията
 • ПГ по техника и лека промишленост

  Професионална гимназия по техника и лека промишленост в гр. Попово е създадена през 1962 г., първоначално като ПТУ по металообработване. В наши дни училището предлага обучение по съвременни и предпочитани специалности.

  Повече за компанията
 • Професионална селскостопанска гимназия

  Професионална селскостопанска гимназия в гр. Садово е създадена през 1881 г. В наши дни училището продължава да дава възможност за получаване на висококачествено средно образование по професии и специалности от направления „Растениевъдство и животновъдство“ и „Администрация и управление“.

  Повече за компанията
 • ТПГ „Никола Йонков Вапцаров“

  Техническа професионална гимназия (ТПГ) „Никола Йонков Вапцаров“ в гр. Радомир е най-старото електротехническо училище в България. Учебното заведение е създадено през далечната 1925 г., първоначално като Държавно практическо електротехническо училище.

  Повече за компанията
 • Технически университет – Варна

  Технически университет – Варна е държавно техническо висше училище, създадено да осигури инженери за корабостроенето, транспорта, машиностроенето, електроенергетиката и комуникационната техника, необходими за развиващите се в Североизточна България индустриални комплекси.

  Повече за компанията
 • ПГТС „Михаил Василевич Ломоносов“

  Професионална гимназия по техника и строителство „Михаил Василевич Ломоносов“ е създадена през 1941 г. и е първото техническо училище в гр. Добрич. През дългогодишната история на училището в него са завършили хиляди ученици, утвърдени водещи специалисти в града и региона.

  Повече за компанията

Най-новото от