Бизнес борса

Passive House Shop

За организацията

Passive House Shop е собственост на Пробуждение ЕООД, чиято дейност се изразява в строителство и проектиране на енергийно ефективни сгради и пасивни къщи, лицензирано консултиране и предоставяне на оптимални решения за нискоенергиен и пасивен дом. Компанията е основана през 2010 г., като вече е реализирала успешно проекти, най-емблематични от които са пасивните вили в с. Кошарица, Комплекс D1 villas.

Passive House Shop осигурява всичко необходимо за пасивната къща. Компанията предлага разнообразни продукти и решения, които обхващат изолацията, херметичността, вентилацията, електрическата инсталация, засенчването и прозорците и вратите за успешното осъществяване на енергийно ефективен дом. Passive House Shop е сертифициран консултант и строител на енергийно ефективни сгради от Института за пасивни къщи в Дармщат, Германия.

Услугите, които фирмата извършва, се концентрират върху консултирането за пасивни сгради и тяхното проектиране, строителство и цялостна реализация. За тази цел Passive House Shop работи с утвърдени производители на материали за енергийна ефективност като Pichler, Siga, Kaiser и др.

Компанията постоянно се стреми да развива не само дейността си, но и клиентите и потребителите си, като ги информира по актуалните теми за пасивните къщи във видео уроци или научни публикации на сайта си.

Контакти

Повече за Passive House Shop