Бизнес борса

ETI Elektroelement

За организацията

ETI Elektroelement е словенска компания, европейски лидер и доставчик на продукти и услуги в областта на електрическите инсталации, производител на изделия от техническа керамика, инструменти и оборудване.

Фирмата предлага богато портфолио от висококачествени продукти за защита, контрол и управление на електрическите вериги, стопяеми предпазители за НН и СрН, предпазители за защита на фотоволтаици, автоматични прекъсвачи и мн. др.

Техничските решения на ETI са произведени спрямо изискванията на последните стандарти за качество и са синоним на безспорно качество и безопасност.

От години компанията присъства на българския пазар и е представена у нас от своите два основни дистрибутора – Ритбул и Интеркомплекс.

Модулната апаратура на словенския производител, включително автоматични прекъсвачи, релета, дефектнотокови защити, автоматични прекъсвачи с лят корпус, моторни контактори и др., предлага на българския пазар фирма Ритбул. Стопяеми предпазители за СрН и НН на ETI Elektroelement се предлагат на територията на България от фирма Интеркомоплекс.

Контакти

Повече за ETI Elektroelement

1 2 3 4 5