Бизнес борса

3dbgprint

За организацията

3dbgprint е българска компания, развиваща дейност в областта на 3D принтирането. Тя е официален представител за България на немския технологичен лидер 3Dfactories и на холандския – Builder.

3dbgprint предлага най-новата технология за професионалисти и любители – висококачествени, лесни за ползване 3D принтери, включително 3D индустриални принтери, предназначени за създаване на реални триизмерни обекти. Към продуктовата гама на фирмата спадат още 3D писалки, 3D скенери, голямо разнообразие от консумативи и резервни части.

Фирмата е специализирана както в 3D принтирането, така и в 3D моделирането, 3D сканирането и 3D обучението, включващо консултации, обучения и демонстрации, разясняващи в детайли 3D технологията – от 3D моделирането и 3D сканирането, модификацията и персонализацията на 3D модели, до самото 3D принтиране с последващата обработка на обектите, наред с представянето на софтуера, технологиите и машините.

3dbgprint разполага с висококвалифициран екип от професионалисти, които осигуряват на клиентите добро и качествено обслужване и с готовност посрещат техните специфични нужди и изисквания. 

Повече за 3dbgprint

1 2