Кауфланд България ЕООД енд Ко КД

За организацията

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е лидер в търговията на бързооборотни стоки на европейския пазар и е част от Schwarz Group. Българското дружество е един от най-големите работодатели в България, с екип от над 6400 човека. Търговската верига предлага богата палитра от възможности за начинаещи или опитни специалисти в четирите си основни структури – магазинната мрежа, логистичния център, административния офис и технологичната си компанията Kaufland Service IT Hub.

Основен приоритет на Кауфланд България е да развива своя екип, предлагайки възможности за кариерно израстване и професионална преквалификация. Фирмата поставя висок приоритет върху осигуряването на здравословни условия на труд, възможностите за спорт и почивка, както и редица информационни инициативи по актуални теми.

Над 50% от служителите остават в компанията над 3 години, а 80% от ръководителите са вътрешно развити и повишени. Компанията постига това благодарение на мащабните си вътрешни обучителни програми и програми за управление на таланти.

Кауфланд България провежда най-голения си проект за развитие на таланти „Управители на бъдещето“, чрез който дава възможност на младежи с малък или без професионален опит да преминат едногодишно обучение, след което директно да продължат кариерата си в компания на постоянен трудов договор и на целевата за тях експертна или ръководна позиция.

Дружеството дава силен старт в професионалния път на младите хора чрез програмата си за ученически практики и програми за ученици в дуална форма на обучение. Всяка година чрез практикантски програми между 70 и 100 ученици получават възможност да натрупат практически опит в сферата на модерната търговия, а от 2020 г. компанията стартира и поредица от безплатни онлайн семинари We Know, You Grow. В онлайн академията професионалисти на Кауфланд България споделят добри практики от своята работа. Компанията провежда и стажове за студенти, като те могат да получат съдействие от експертите на компанията и за изготвянето на бакалавърската или магистърската си теза.

Кауфланд България притежава редица престижни български и международни отличия и сертификати и активно присъства на челни позиции в разнообразни класации.

Вярвайки, че действията носят промяната, Кауфланд България непрекъснато работи по проекти в полза на обществото. Част от областите на политиката за социална отговорност на компанията включват направленията е-мобилност, устойчивост, намаляване на въглеродния отпечатък, устойчивия текстил, корпоративно доброволчество, околна среда и др.

Контакти

Адрес: София 1233, ж.к. Банишора, ул. „Скопие“ №1
Телефон: 0800 12 220
E-mail: recruitment@kaufland.bg

Кауфланд: „Време е за ново начало! Начало, което да започнеш с нас!“

Ние от Кауфланд България сме ориентирани към постигането на резултати, динамични и коректни и винаги търсим нови начини да ставаме по-добри. Ти също? Тогава стани част от екипа ни и реализирай потенциала си при нас. Независимо дали започваш твоята първа работа, имаш професионален опит или си студент или ученик – ние можем да ти предложим атрактивни възможности.

 • Топ работодател

  Kaufland България притежава многобройни отличия, свързани с добрите практики в управлението и грижата за хората, условията на труд, развитието на служителите и др.

 • Старт в кариерата

  Фирмата провежда инициативи, даващи възможност за професионална реализация на студенти, в т.ч. стажантски програми, „Управители на бъдещето“, Kaufland Business Academy и др.

 • Служителите са най-ценният актив

  Компанията високо цени своите всеотдайни, талантливи и силно мотивирани служители и вярва, че те са ключът към успеха на компанията

 • Кариерно израстване

  Kaufland инвестира в обучения и повишаване квалификацията, предоставяйки възможност за професионално израстване и на млади специалисти, и на опитни професионалисти

 • Дуално обучение

  Kaufland участва в пилотния проект за въвеждане на дуално обучение в средното образование и е партньор с професионални гимназии от цялата страна

 • Отворена и динамична култура

  Компанията предоставя сигурни, безопасни и динамични условия на работа, атрактивен пакет от социални придобивки и уважение към правата на служителите

Обяви за работа

Повече за Кауфланд България ЕООД енд Ко КД

1 2 3