Производителят на електрически компоненти Noark Electric откри регионален логистичен хъб в Румъния

05.04.2024 г.2 мин.

In Albanian In English In Macedonian In Romanian In Serbian

 

Noark Electric Romania, дъщерно дружество на глобалния лидер в производството на електрически апарати и електронни устройства Noark Electric, откри модерен логистичен център в Румъния, научин Борса.bg от BalkanEngineer.com. Разположен стратегически близо до Букурещ, центърът въплъщава авангардна технология и усъвършенствана система за управление на склад, осигуряваща бързи доставки за партньори и дистрибутори.

Със забележителното намаление от 50% на времето за доставка, новият логистичен център на Noark ще обслужва не само местния пазар, но и други балкански страни. Разполагайки с капацитет от над 2000 европалета, логистичният хъб ще осигури незабавен достъп до цялостното продуктово портфолио на Noark Electric.

Еуген Тома, управител на Noark Electric Romania, подчерта ключовата роля на новия център за повишаване на стандартите на обслужване и предоставяне на конкурентно предимство на партньорите на компанията. Междувременно Ян Лесни, оперативен и финансов директор за Европа на Noark Electric, предвижда възвръщане на инвестициите от проекта в рамките на две години чрез стратегически инвестиции и инициативи с добавена стойност.

Noark Electric е световен лидер в електрическите компоненти и оборудването за ниско напрежение. С 12-годишно присъствие в Европа, компанията има за цел да консолидира позицията си в топ три производители и дистрибутори в Румъния. Стартирането на този логистичен център подчертава ангажимента на производителя за укрепване на партньорствата и предоставяне на изключителна стойност на клиентите в цяла Европа.

У нас продуктите на Noark Electric са част от портфолиото на Жо и Вен България.

Източник на снимковия материал: romania-insider.com, canva.com

Тагове: бизнес, производство, Румъния

Повече информация за компанията бихте могли да намерите в микросайта ѝ в Борса.bg!

Жо и Вен България ООД
www.joiven-eshop.com