Жо и Вен България ООД

За организацията

Жо и Вен България ООД се занимава с дистрибуция и търговия на едро и дребно с кабели и електроматериали. Също така фирмата е производител на пластмасови изделия за промишленосттаконзолни и разклонителни кутии за гипсокартон, конзолни и разклонителни кутии за скрит монтаж, разклонителни кутии.

През 2014 г.  Жо и Вен разшири спектъра от предлагани услуги с производството на ел. табла по проект и задание на клиента. Всички готови ел. табла съответстват на изискванията на хармонизирания стандарт БДС EN 60439-1 и разполагат с цялата необходима техническа документация.

Фирмата е официален дистрибутор и партньор с водещи световни производители като Schneider Electric, ABB, Rittal, Noark Electric, Makris.

Жо и Вен се стреми да предложи най-добрите продукти и технически решения на своите клиенти от цялата страна, залагайки на висококачествени изделия на конкуренти цени. Фирмата е сред първите инвестирали в изграждането на онлайн магазин.

Контакти

Адрес: София, ул. „Г.С.Раковски“ №27

Телефон: 02/832 11 95

E-mail: joiven@abv.bg

 

Адрес: София, бул. „Ломско шосе“ 210

Жо и Вен – надежден и коректен доставчик на електроматериали за клиенти от цялата страна

Жо и Вен се стреми да предложи най-добрите продукти и технически решения на своите клиенти от цялата страна. Със своята дългогодишна практика и екип от доказани, висококвалифицирани специалисти, компанията е изградила репутация на доверен и коректен партньор, предлагащ продукти на отлични цени и бързи срокове на доставка.

  • Устойчиво развитие

    Преследвайки ясни фирмени ценности, най-високо качество и ориентирани към клиента иновации, компанията се нарежда сред топ дистрибуторите на електроматериали у нас

  • Служителите са най-ценният актив

    Жо и Вен България разполага с екип от всеотдайни, проактивни и висококвалифицирани служители и вярва, че те са ключът към успеха на компанията

  • Професионално обслужване

    Фирмата предоставя качествено, коректно и бързо облужване, професионални консултации, поддържа над 20 000 позиции на склад и непрекъснато увеличава техния брой

Повече за Жо и Вен България ООД

1 2 3 4 5 6