Ейч Ай Инженеринг ООД

За организацията

Ейч Ай Инженеринг ООД е доказана българска инженерингова компания, развиваща дейност в областта на енергетиката. Дружеството концентрира усилия в проектирането и доставката на оборудване за електро- и резервираното захранване, като изпълнява различни по мащаб проекти и поддържа електрооборудване в и извън страната от 2007 г.

Ейч Ай Инженеринг реализира електрически решения от всякакъв вид. За целта фирмата предлага обширен набор от услуги, като проучвателни дейности: предварителни измервания, оглед на електрически вериги и електротехнически изчисления; доставка; наем на енергийни решения; абонаментна техническа поддръжка.

Компанията предлага и богата гама висококачествени продукти и материали от доказани производители от Италия, Великобритания и Испания, предназначени за постигане на надеждно електрозахранване и електроразпределение в индустрията, обществени сгради, сървърни и центрове за данни, строителството и бита. Сред тях са: различни модели генератори, UPS устройства, шинопроводи, акумулаторни батерии, филтри за индустриални двигатели, ръчни и електроинструменти и др.

Дружеството разполага с висококвалифицирани и опитни специалисти в сферата на електричеството, електрониката, автоматизацията, проектирането и др., които подхождат с внимание, последователност и прецизност към всеки индивидуален проект.

Контакти

Централен офис

Адрес: София 1680, бул. „Гоце Делчев“ №57
Телефон: 02/489 46 56
E-mail: office@hiengineering-bg.com


Регионален офис – Варна

Телефон: 0897 006 229

Регионален офис – Пловдив

Адрес: Пловдив, ул. „Македония“ №55
Телефон: 0897 006 215

Регионален офис – Бургас

Телефон: 0896 770 031

Ейч Ай Инженеринг: Предоставяме качествени работещи енергийни решения, на които можете да се доверите

Чрез прецизно проектиране, първокласни материали и машини и безкомпромисно изпълнение Ейч Ай Инженеринг предоставя на своите клиенти качествени, надеждни и работещи енергийни решения. За целта разчитаме изцяло на своите отдадени, талантливи и висококвалифицирани специалисти – двигателят на успеха на Ейч Ай Инженеринг. Растем бързо, затова винаги сме отворени към нови попълнения.

  • Служителите са най-ценният актив

    Ейч Ай Инженеринг вярва, че успехът на компанията се дължи на нейните всеотдайни, квалифицирани и силно мотивирани специалисти

  • Вдъхновяваща работна среда

    Фирмата гарантира вдъхновяваща работна атмосфера, приобщаваща култура и екип, който цени разнообразните гледни точки и перспективи, атрактивен пакет от социални придобивки и др.

  • Устойчив растеж

    Преследвайки ясни фирмени ценности, най-високо качество и ефективност на работа, Ейч Ай Инженеринг се нарежда сред водещите компании в своя бранш

Повече за Ейч Ай Инженеринг ООД

1 2 3 4 5