Вайд-Бул ООД

За организацията

Вайд-Бул ЕООД е българска компания, развиваща дейност в областта на промишлената електроапаратура и автоматизация. Тя е пионер и иноватор в редица сектори, предлагайки последните тенденции и новости на българския пазар. Фирмата предлага висококачествени изделията и техническите решения на редица световно признати производители, в т.ч. Weidmüller, Advantech, Partex, Brady, Janitza, Carlo Gavazzi, ReeR, Delta Electronics, DF-Electric, Citel, Telergon, Smilics Technologies, Kingspan, Eastron, Staubli, Baks, IMO, Kraftwerk, Interflex, Beijer Electronics, Posital, Schrack Technik и др.

Сред богатата продуктова гама на Вайд-Бул са включени клеми и принадлежности, комутационна апаратура – автоматични и стопяеми предпазители, моторни и дефектнотокови защити, защити от пренапрежения, контактори и др. Компанията предлага още елементи за фотоволтаични системи, релета и релейни групи, силови куплунзи, електронни компоненти, захранвания и трансформатори, ел. табла, пултове и кутии от стомана, инструменти и тестери, промишлени контролери (PLC), операторски панели, маркиращи системи, шлаухи (брони) за кабели и щуцери, изделия взривозащитено изпълнение, комплексни съоръжения, информационни технологии и др.

Вайд-Бул за първи път реализира решението двоен под у нас през далечната 1991 г., което служи за инсталации на различни комуникации – електроинсталации, ВиК-мрежи, ОВК-системи, в едно пространство, без негативни взаимни влияния. Към момента дружеството има множество реализирани обекта с инсталиран двоен под в цяла България.

Компанията разполага с екип от опитни специалисти, готови да окажат на клиентите качествено съдействие и професионализъм.

Контакти

Централен офис

Адрес: 1756 София, бул. „Св. Климент Охридски“ 13

Телефон: 02/963 25 60, 02/963 10 25
E-mail: sofia@weidbul.com

Регионален офис

Адрес: 4004 Пловдив, ул. Кукленско шосе 60

Телефон: 032/63 64 00, 032/63 64 02
E-mail: plovdiv@weidbul.com

Вайд-Бул: В основата на нашия успех са стабилните партньорства и високовалифицираният ни и отговорен екип

Независимо дали става дума за производство на автомобили, генериране на електроенергия или управление на водните технологии – едва ли някой от днешните индустриални отрасли може да мине без електроника и електрическа свързаност. В този интернационализиран, технологично променящ се свят, сложността на изискванията бързо нараства поради появата на нови пазарни приложения. За да може да избере клиентът точното решение, на помощ идва високият професионализъм на специалистите от Вайд-Бул. С офисите си в София, Пловдив, Бургас и Варна компанията се стреми да бъде максимално близо до клиентите си от цялата страна, като винаги е готова да посрещне специфичните потребности на всеки от тях.

  • Доверен партньор

    Вайд-Бул е Вашият партньор в интерфейсната техника. Компанията ще Ви предложи широка гама индустриални материали за електрообзавеждане и автоматизация

  • Коректност

    Коректни и дълготрайни отношения с международни партньори и клиенти. Ексклузивно представителство на редица световно известни фирми на територията на България.

  • Иновации

    Вайд-Бул предлага решения, използващи най-новите технологии, за да отговорят на предизвикателствата в индустрията днес и в бъдеще.

Промоционални оферти

1 2

Повече за Вайд-Бул ООД

1 2 3 4 5 6