NSK България

За организацията

Японският гигант NSK (Nippon Seiko Kabushiki Kaisha) е водещ производител на лагери и лагерни възли, компоненти за линейни технологии и кормилни системи. Компанията предлага богата гама от първокласни решения за различни индустриални сектори – от производството на автомобили до поддръжката и ремонта в тежката промишленост, предоставяйки максимална надеждност и ефикасност.

NSK е компания с над 100 годишна история и вече притежава повече от 210 обслужващи, технологични и производствени центрове. Поради тази причина фирмата се е превърнала в стабилен, дългосрочен и предпочитан партньор.

NSK инвестира в разработването на специално проектирани лагери и лагерни възли в различни сфери – на селското стопанство; за тежки експлоатационни условия, сред които: конвейерни системи, технологично оборудване за добив на суровини в кариери, вентилатори и компресори, в стоманодобивната промишленост и др.

Контакти

Оторизирани дистрибутори


Фирма:
Екоал ООД

Адрес: гр. Разград 7200, бул. „Северен“ №1

Телефон: 084/661 530

 

Фирма: Кастел Карлово АД

Адрес: гр. Карлово 4300, ул. „Околовръстен път“ №33

Телефон: 0335/99 110

 

 

Сигурност и качество от утвърдения производител на лагери и лагерни технологии NSK

Въздушни турбини, инструменти, поточни линии – NSK е глобален лидер, чийто решения могат да бъдат открити и на най-труднодостъпните места.

  • Социална отговорност

    Специалната иновативна технология Motion & Control™ на NSK осигурява по-безопаснен и по-лек живот на обществото, като произвежда висококачествени продукти, които ограничават загубата на енергия и допринасят за един проспериращ и устойчив свят.

  • Постоянно усъвършенстване

    Над 100-годишната история на компанията е белязана от непрекъснато търсене и внедряване на нови технологии и оптимизиране на качеството. Така NSK усъвършенства своята развойна дейност и производство, за да отговори на нуждите на пазара.

  • Програма „Добавена стойност“

    Сервизната услуга „Добавена стойност“ увеличава продуктивността и надеждността на продуктите, а направлението за дистрибутори създава нови възможностти за разрастване на бизнеса и надграждане на техните умения.

Повече за NSK България

1 2 3 4 5 6 7