Бизнес борса

Джей ЛАБ ЕООД

За организацията

Джей ЛАБ ЕООД (JLAB) е българско търговско и инженерингово дружество, развиващо дейност в сферата на заваръчните процеси и технологии. Компанията предлага пълен набор от системи и решения за механизирано, автоматизирано и роботизирано заваряване и техника за плазмено и лазерно рязане на водещия немски производител Cloos, чийто официален представител за България е JLAB.

Cloos вече повече от 100 години разработва, произвежда и доставя иновативни високоефективни решения за над 40 страни по света. Със серията QINEO – машините от ново поколение за ръчно и автоматизирано заваряване и рязане, и QIROX – роботизираните заваръчни системи, продуктовата гама на компанията обхваща целия спектър от технологии за електродъгово заваряване. Портфолиото от продукти включва още интелигентен софтуер, сензорни решения и технологии за безопасност, които изцяло покриват нуждите и изискванията на клиентите.

JLAB предоставя на пазара у нас пълен инженеринг, интеграция, консултации, обучения и гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички машини, системи и решения на Cloos. Българското дружество разполага с екип от компетентни, висококвалифицирани и опитни експерти в областта на заваряването, които са готови да окажат професионално съдействие на своите клиенти от началото до края – от избора на най-подходящото оборудване, през неговата интеграция в производствената среда и обучението за работа с него, до поддръжката.   

Контакти

Повече за Джей ЛАБ ЕООД