ФАНУК България ЕООД

За организацията

ФАНУК България ЕООД предлага всички продукти и решения на FANUC – ЦПУ, индустриални роботи, робомашини и всички сервизни дейности, свързани в тях, на територия на България, Гърция, Северна Македония, Албания и Кипър. Компанията разполага с висококвалифицирани специалисти, които могат компетентно да отговорят на всяко запитване за автоматизиране на металообработващи машини и роботизирани решения за индустрията.

Като признат глобален лидер в сферата на автоматизацията, FANUC осигурява високотехнологични продукти и услуги, които помагат на клиентите да генерират продукция по най-целесъобразния и успешен начин.

FANUC ясно разбира нуждите на индустрията от автоматизация, тъй като самата компания използва значително количество роботизирани системи в собственото си производство. Това й позволява успешно да развива и разработва иновационни продукти, предлагайки на промишлените предприятия оборудване за по-висока производителност, прецизност и ефективност.

Контакти

Адрес: София 1588, бул. „Околовръстен път“ 467, Логистичен център СТАД
Телефон: 02/49 29 369
E-mail:
info.bg@fanuc.eu

Продажби:
Телефон:
02/49 293 69
E-mail: 
sales.bg@fanuc.eu

Сервиз и Обучение:
Телефон:
02/49 29 369; 0887 33 66 19
E-mailservice.bg@fanuc.eu

Резервни части:
Телефон:
02/49 29 369
E-mail: spareparts.bg@fanuc.eu

Маркетинг:
Телефон:
02/49 293 69
E-mail: info.bg@fanuc.eu

FANUC – хиляди причини да изберете интелигентната автоматизация

С над 60 години опит в разработването на компютърно цифрово оборудване за управление, повече от 28.9 милиона продукта, инсталирани по целия свят и над 8200 служители, FANUC е един от водещите световни производители на индустриална автоматизация. Без значение дали става въпрос за промишлени роботи, системи за ЦПУ, нишкова електроерозийна обработка, машини за шприцоване или вертикални центри за машинна обработка на метали няма нищо, което да обичаме толкова, колкото автоматизацията.

 • Надеждни. Предвидими. Лесни за ремонт.

  FANUC е единствената компания в отрасъла, която сама разработва и произвежда всички най-важни компоненти за продуктите си, които се отличават с върховно качество и функционална надеждност, съчетани с най-високите нива на наличност. 100% FANUC за 100% продуктивност и 99.99% надеждност.

 • Доверен партньор

  Независимо дали сте машиностроител, системен интегратор или производител, винаги сме насреща, за да Ви придружим от първите стъпки в автоматизацията до оптимизирането и подобренията в продуктивността на индивидуализираните системи.

 • Поддръжка за целия срок на експлоатация

  От първия до последния ден на експлоатацията на Вашата машина, FANUC осигурява техническа поддръжка и помощ. И без значение колко дълъг е този период, ние ще Ви предложим решения и оптимизации, които да запазят и гарантират максималната ѝ производителност.

 • Станете част от жълтия свят

  FANUC търси амбициозни хора с екипен дух, които обичат да работят самостоятелно и да изказват открито мнението си. Във FANUC професионалното развитие означава личен прогрес. Ние не търсим суперзвезди, а разпознаваме и стимулираме талантите.

 • Какъв е нашият екип

  Във FANUC осигуряваме здравословни, социални и екологични работни места. Това е отразено в нашата организационна култура, работна среда и кодекс на поведение, които поддържат високи етични стандарти и създават среда, в която царят уважение и почтеност.

 • Какво предлага FANUC

  Здравословният баланс между работата и свободното време е основен елемент от политиката на FANUC. Затова предлагаме гъвкаво работно време, допълнителни социални придобивки, както и дейности, целящи повече вътрешно равновесие и удовлетворение.

Повече за ФАНУК България ЕООД

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18