Турботракс България ООД

За организацията

Турботракс България ООД, дъщерно дружество на белгийската група Turbo`s Hoet Group N.V, е единствен официален търговски и сервизен дилър за България на утвърдения нидерландски производител на тежкотоварни камиони DAF Trucks.

През 2011 г. Turbo`s Hoet Group създава бранда Turbotrucks, обединявайки под едно име и корпоративно лого всички свои дъщерни фирми, когато се превръща и в най-големия дилър на DAF в световен мащаб. Към момента групата притежава 24 клона в пет страни – Белгия, Франция, България, Русия и Беларус.

Турботракс  България разполага с офиси, магазини и сервизни центрове в градовете София, Пловдив, Бургас и магазин за резервни части във Варна.

Компанията е специализирана в продажбата на нови и употребявани товарни автомобили и прикачна техника, търговия с резервни части и аксесоари и следпродажбено обслужване и ремонт на товарни автомобили, ремаркета и автобуси.

Продуктовата гама Турботракс е представена от широк набор от усъвършенствани транспортни решения, изцяло съобразени с дейността на клиента, които осигуряват максимално време в движение и най-ниски оперативни разходи. Сред тях са камиони от ново поколение за превоз на дълги разстояния, за дистрибуция или за строителство, влекачи и камиони с две, три или четири оси, употребявани тежкотоварни автомобили и др.

Като част от структурата на най-големия независим дилър на камиони в Европа, Турботракс предоставя пълна гама от резервни части, аксесоари и сервизни услуги, базирани на десетилетия опит и познания в областта. Те включват:

 •  Мултисъпорт за най-високо качество на обслужване и поддръжка за превозните средства;
 •  DAF Connect – иновативна, персонализирана и удобна онлайн система за управление, която дава информация в реално време за - местоположението на превозното средство, разхода на гориво, пробега и използването на флота;
 •  Международна служба за техническа помощ DAF ITS – 24/7;
 •  Обучения по икономично шофиране;
 •  Обслужване на всички видове тахографи и др.

Със своя богат опит и стремеж към устойчиво развитие, фирма Турботракс България се е доказала като стабилен и надежден партньор и една от най-успешните компании на българския пазар. През последните години дружеството е отличено с множество престижни награди, като „Златна звезда“, „Сребърна звезда“, „Най-добър дилър във всички дейности“, „Най-добър сервизен дилър“, „Най- добър дилър в продажбата на резервни части“ и др.

Контакти

Офис София
Адрес: 1806 Горни Богров, бул. „Ботевградско шосе“ 420,
Телефон: 02/813 81 01
E-mail: bulgaria@th-group.eu

Сервизен център Пловдив
Адрес: 4108 Околовръстен път, разклон за с. Марково
Телефон: 0311/22 065
Е-mail: ignat.ivanov@th-trucks.eu

Магазин за резервни части Варна
Адрес: 9000, гр. Варна, ул. „Уста Кольо Фичето“ 25А
Телефон: 052/614 200
Е-mail: neli.dimitrova@th-group.eu

Сервизен център Бургас
Адрес: 8000 Бургас, Северна промишлена зона
Телефон: 0885 141 063
Е-mail: todor.dimitrov@th-group.eu

Турботракс България – твоят партньор на пътя

Компанията е част от групата на най-големия дилър на тежкотоварни автомобили в Европа.

 • Компания с множество отличия

  Kомпанията е отличена с множество престижни награди, включително и „Най-добър сервизен дилър”. Турботакс е сред най-успешните компании в България, според класация на ICAP Bulgaria.

 • Следпродажбено обслужване

  Компанията разполага с резервни части и аксесоари и предлага следпродажбено обслужване и сервизна дейност на товарни автомобили, ремаркета и автобуси.

 • Опитен и надежден партньор

  Богатият опит в индустрията, стремежът към устойчиво развитие и стабилните финансови показатели правят Турботракс надежден партньор, на който можете да разчитате.

Обяви за работа

Повече за Турботракс България ООД

1 2