Стема РС ООД

За организацията

Стема РС ООД е водещо българско инженерингово и търговско дружество с дългогодишен опит и традиции в областта на ОВК и ВиК сектора. Компанията предлага богато разнообразие от съвременни, иновативни и енергийно ефективни продукти и решения за отопление, климатизация, БГВ и водоснабдяване за частни имоти, административни сгради, офис помещения и промишлени площи.

Стема РС е дългогодишен партньор на световно утвърдени брандове, като Korado, Danfoss, Wilo, Bosch, GreenEcoTherm, Viessmann, BURNiT, Елдом и вносител за българския пазар на системите KAN-therm и Syveco.

Продуктовото портфолио на компанията е представено от широка гама термопомпи, радиатори, тръбни системи за подово отопление, пелетни камини, пелетни котли, газови котли, соларни системи за битова гореща вода, в т.ч. вакуумни и плоски колектори, бойлери, помпени групи, соларни контролери, арматура; помпи и помнени системи за битово водоснабдяване и отводняване, както и различни компоненти за изграждане, обезопасяване и регулиране на отоплителни и охладителни инсталации.

Дружеството предоставя на българския пазар пълен набор от услуги по проектиране, монтаж, настройка, въвеждане в експлоатация и поддръжка на:

 • Цялостни системи за отопление и охлажданев т.ч. подово отопление;
 • Цялостни системи за използване на слънчева енергия за битови нужди;
  • Котелни на различен тип източник на енергия;
  • Отделни възли в ОВК системи, включително помпени системи, тръбни разводки, подово и повъхностно отопление/охлаждане;
 • Смарт управление и контрол на соларни и ОВК системи;
 • Оценка на съществуващи инсталации, определяне на ефективност и подобряване на показателите.

Стема РС разполага с екип от висококвалифицирани инженери с многогодишен опит и солидни познания по системите и съоръженията от ОВК и ВиК бранша. Клиентите могат да разчитат на професионално, бързо и коректно обслужване по отношение на всякакви въпроси, свързани с избора, изграждането и инсталацията на различни системи и решения за отопление, охлаждане или оползотворяване на слънчева енергия.

Стема РС – максимален комфорт и уют в дома и офиса

Стема РС ООД притежава дългогодишен опит в сферата на отоплението, климатизацията и оползотворяването на слънчева енергия за дома и офиса.

 • Физически магазин и склад

  Фирмата разполага с физически магазин в гр. Русе и зареден склад с всичко необходимо за Вашите инсталации. В магазина можете да разгледате голямо разнообразие от продукти и съоръжения и да получите подробна консултация.

 • Oнлайн магазин

  В онлайн магазина ще намерите всичко необходимо за инсталиране на отоплителни системи. За обемните съоръжения е нужно да се свържите с компанията, за да уговорите детайлите по транспорта.

 • Клиентски портал

  Портал за проследяване процеса на изграждане на отоплителни системи за новопостроени обекти. Предоставя възможност за структуриране на информацията - чертежи, фактури, процеси и други.

 • Собствен транспорт

  Компанията разполага със собствен транспорт за доставка на обемни съоръжения и компоненти, като доставката е напълно безплатна за гр. Русе. За други части на страната - по договаряне.

 • Експертни услуги

  Компанията има дългогодишен опит в проектиране, монтиране и поддръжка на отоплителни, климатични и соларни системи, както и ВиК инсталации.

 • Квалифициран екип

  Компанията разполага с екип от напълно квалифицирани инженери с дългогодишен опит в бранша и детайлни познания по съоръженията и системите, които предлага.

Промоционални оферти

Повече за Стема РС ООД

1 2