Солтех ЕООД

За организацията

Солтех е единственият доставчик в България, който предлага комплексни решения  от проектирането, през инструменталната екипировка и инструментите, до производството на детайли и възли.

Солтех е официален представител за България на Hoffmann Group – водещата европейска компания за висококачествени инструменти със собствените си марки Garant и Holex. Освен тях се предлагат продуктите на над 500 от водещите производители в света сред които: AMF, Atistellram, Bison, Dick, EWS, Hazet, Helicoil, Kelch, Knipex, Kyocera, Leica, Loctite, Lukas, Mahr, 3M, Mitutoyo, Noga, Parat, Swisstools, Pferd, Planolith, Pressol, Renishaw, Roehm, Rothenberger, Seco, Stahlwille, Tyrolit, Uvex, Vallorbe, VSM, Wera, Wiha, Yale, Zarges и др. Широкият спектър включва монолитни и съставни режещи инструменти, спомагателни и измервателни инструменти, шлифовъчни и режещи инструменти, ръчни инструменти, промишлени мебели, електроинструменти и инвентар и др. В комбинация с инструментите и екипировката от Hoffmann Group можем да представим на клиента стратегии за обработка с оптимални режими на работа.

От януари 2013 г. фирмата е официален дистрибутор на Siemens Digital Industries Software за България, a oт края на 2014 г. Солтех е официален представител на датския производител на колаборативни роботи Universal Robots.

Дружеството предоставя разнообразни възможности за реални тестове и решения на широка гама от индустриални задачи. Компанията представя своите интегрирани решения за интелигентно производство под бранда „Фабрика 4.0“, вдъхновен от концепцията за Industry 4.0, или Четвъртата индустриална революция – връх в обработката на информация.

Сред богатия набор от инженерингови услуги, които Солтех представя на индустриалната общност у нас, са:

 • Изграждане на 3D модел по 2D задание, съвместим с почти всички CAD софтуери;
 • Изготвяне на технология и CAM сесия (най-подходящата технология в електронната среда на Solid Edge и Siemens NX);
 • Подбор на инструменти и режими на работа – най-правилните инструменти на база дългогодишния опит на компанията с металорежещите инструменти на Hoffmann Group;
 • Изготвяне на персонализации и автоматизации – спестяване на програмно време за еднотипни и повтарящи се действия чрез темплейти;
 • Изготвяне на NC код – получавате готов NC код, дори и да не ползвате софтуер на Siemens;
 • Симулация с дигитални близнаци – проверете финалния NC код през целия процес при изграждане на CAM сесията;
 • Програмиране на постпроцесори – за CNC машини (Heidenhain, Siemens, FANUC, Mazatrol и др.) за 2 оси, 3 оси, 5 оси, мултифункционални машини, многошпинделни, многоканални машини с една и повече револверни глави.

Солтех – „Посланик“ на Индустрия 4.0 за българския пазар

Под мотото „Индустрия 4.0: Време е за дигитална трансформация“ Солтех предоставя комплексни технологични решения в сферата на индустриалното оборудване, софтуерните услуги и автоматизацията. Доставяйки и интегрирайки високотехнологично оборудване, компанията оптимизира всяка стъпка от производствения процес, осигурява конкурентоспособност и успешно бизнес развитие за предприятията.

 • Фабрика 4.0

  Фабрика 4.0 е търговка марка и кауза за Солтех. Мисия на компанията е да помогне за създаването на колкото се може повече умни фабрики в България.

 • Стандарт за качество

  Дългосрочните и доверени партньорства, които Солтех поддържа с производители от световно ниво, гарантират доказано високото качество на продуктовия им асортимент.

 • Служителите са най-ценният актив

  Солтех разполага с екип от доказани топ специалисти – всеотдайни, талантливи и силно мотивирани, и вярва, че те са движещата сила към успеха на компанията.

Промоционални оферти

Повече за Солтех ЕООД

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15