Бизнес борса

Респонса Превент ООД

За организацията

Респонса Превент ООД е водеща българска компания, специализирана в предоставяне на услуги и решения в областта на здравето и безопасността на работното място. Фирмата е лицензиран партньор за България на Германската асоциация на автомобилната индустрия VDA QMC, международен консултант по здраве и безопасност, Служба по трудова медицина и учебен център.

Предоставяйки цялостни и комплектни решения за управление на риска и безопасността на работното място, Респонса Превент се е утвърдила като доверен и надежден партньор на повече от 1500 предприятия, с общо над 55 000 обслужвани служители. Компанията е част от глобалната организация Health and Safety Alliance, която се развива и популяризира програми по здраве и безопасност в 15 държави по целия свят.

Респонса Превент предлага богато портфолио от професионални услуги и доказани решения в сферата на здравето и безопасността, сред които:

Изцяло според изискванията на действащото законодателство на Република България към структурата на Респонса Превент има регистрирана Служба по трудова медицина, предоставяща комплексни услуги и устойчиви модели за управление на безопасността и запазване здравето на работещите.

Контакти

  • Име на компанията: Респонса Превент ООД
  • Уебсайт: www.responsaprevent.bg
Офис София
Адрес: 1113 София, бул. „Цариградско шосе“ 24, бл. 22, офис 2 до вх. А
Телефон: 0884 400 607
E-mail: office@responsaprevent.bg

Офис Шумен
Телефон: 0888 514 429

Офис Бургас
Телефон: 0888 787 051

Офис Варна
Телефон: 0888 787 051

Повече за Респонса Превент ООД