За организацията

Рапид ЕООД е българска водеща компания, специализирана в доставката на различни типове специални стомани и сплави, добавъчни материали за заваряване, наваряване и спояване от доказани европейски производители. Фирмата е представител за България на Karl Theis GmbH и ETU Rohr GmbH – лидери в производството на полутръби; прави, цилиндрични, конични, системи тръби от ленти, както и U-образни тръби (с дължина на правите тръби до 40 m).

Богатата продуктова гама на дружеството включва изделия от неръждаеми, декоративни, оцветени, жароустойчиви, киселинноустойчиви, конструкционни, инструментални и др. стомани и сплави, заваръчни материали и припои за спояване, препарати за байцване на неръждаеми стомани и др.

Рапид предлага и разнообразни услуги, свързани с рязане с гилотина до 2 mm, рязане с механична ножовка, рязане с ъглошлайф, транспорт, както и кооперирани услуги, като лазерно рязане, огъване на абкант, заваряване, шлайфане.

Сред основните преимущества на компанията са висококвалифицираният и опитен екип от специалисти, с който тя разполага, доброто ниво на обслужване, кратките срокове за доставка, както и възможността за заявка на неголеми количества от различни типове специални стомани, заваръчни материали и материали с нестандартни размери.

Рапид – богата гама от естетични и висококачествени метални решения за сграден и промишлен интериор и екстериор

Рапид е ексклузивен представител за България на редица доказани марки. Всички изделия, които фирмата предлага, се характеризират с високо качество и надеждност, а едновременно с това и с най-доброто от естетическа гледна точка.

  • Богато портфолио на ръка разстояние

    Рапид извършва доставки в кратки срокове и разнообразни количества от различни типове специални стомани, заваръчни материали, както и материали с нестандартни размери.

  • Доверен партньор

    Рапид има изградени стабилни и дълготрайни партньорства с множество представители на бранша както у нас, така и в чужбина.

  • Доказано качество

    Рапид отдава огромно значение на високото качество на продуктите, които предлага. Всички материали се придружават със сертификати за качество съгласно EN 10204 / DIN 50049.

Промоционални оферти

Повече за Рапид ЕООД / Фалко

1 2 3 4 5 6