Помпен офис ЕООД

За организацията

Помпен офис ЕООД е българска компания, доставчик на помпи, помпено оборудване и средства за автоматизация. Богатото портфолио от продукти, които фирмата предлага на българския пазар, е представено от водни, индустриални и специализирани помпи и помпени системи, хидрофори, регулираща и спирателна арматура, автоматика за управление на водните процеси и индустрията, инженеринг.

Фирмата е съсредоточила усилията си в това, нейните клиенти да получават не просто стоки, а компетентни решения, базирани на съвременни, иновативни и енергийно ефективни продукти. Целта е да се осигури на потребителите надеждна и сигурна работа на системите, минимизиране както на експлоатационните разходи, така и на необходимостта от поддръжка на оборудването.

Помпен офис е официален дистрибутор за България на два от най-големите и световно утвърдени европейски производители на помпено оборудване – датската компания Grundfos и германската фирма Wilo.

Компанията предлага още продуктовите решения на италианските производители на помпени изделия DAB и Doseuro, датските производители на водна и процесна автоматизация Danfoss и MJK Automation.  Помпен офис ЕООД е инженерингов партньор на технологичния гигант Siemens, направление Дигитализирано производство & Процесни индустрии и Задвижвания, представяйки разходомерите от серията SITRANS F.

Контакти

Офис Варна
Адрес:
 Варна 9000, ул. „Велес” №9

Телефон: 052/637 161, 0886 190 680
E-mail: office@pumpoffice.com

Офис Пловдив
Адрес:
Пловдив 4000, кв. Прослав

Телефон: 0899 898 785
E-mail: plovdiv@pumpoffice.com

Помпен офис: Ние не продаваме стоки. Ние предлагаме сигурност, надеждност и ефективност в помпеното оборудване

Независимо дали става дума за битова система за поливане или за високотехнологичен индустриален процес, Помпен офис е в състояние да предложи оптимално решение, технически и икономически обосновано. Компанията се води от удовлетвореността на своите клиенти при решаване на конкретни, специфични технологични нужди и проблеми.

  • Онлайн магазин

    Pompite.bg е брандът, под който оперира онлайн магазинът на Помпен офис, предлагайки богат избор, бърза и надеждна доставка в цялата страна.

  • Доказано качество

    Компанията поддържа пазарно поведение, според което предлага единствено доказани във времето продукти.

  • Методика за избор на помпа

    В помощ на своите клиенти, Помпен офис публикува на сайта и в онлайн магазина си методики за избор на помпа, както и блог с богата и достоверна професионална информация.

Промоционални оферти

1 2 3

Повече за Помпен офис ЕООД

1 2 3 4