Искар България ЕООД

За организацията

Искар България ЕООД е с предмет на дейност внос на металорежещи инструменти, сменяеми пластини и инструментални системи. Компанията е част от израелската фирма Iscar – производител на уникални и иновативни режещи инструменти за металообработка и най-голямaта от петнадесетте международни металообработващи компании, образуващи групата IMC. С над 60-годишна история, фирмата се превръща от малко производствено предприятие, обслужващо местния пазар, в международна компания с представителства и клонове в над 50 страни по света.

Iscar трайно присъства на български пазар, като през годините дружеството постепенно се налага и утвърждава като един от лидерите сред доставчиците на металорежещи инструменти и към настоящия момент е вторият по продажби доставчик в страната.

Продуктите на Iscar се характеризират с високото качество и ефективност, а повишаването на производителността и ефикасността на предприятията е основно мото на компанията.

Iscar – лидер в иновациите при металорежещите инструменти

Иновациите превърнаха Iscar в лидер в металообработващите технологии. Иновации, които не биха били възможни без пълен ангажимент към научно-изследователска и развойна дейност – нещо, за което компанията отделя близо 6% от общите си активи. Подобренията в компютъризацията, потока от данни, осигуряването на качество, безопасността на служителите и опазването на околната среда са част от философията на Iscar – компанията, в която иновациите никога не спират.

  • Сертифициран производител

    Iscar e сертифициран по AS 9100 производител, като изпълнява строга програма за осигуряване на качеството, което спечели доверието и уважението на клиентите по целия свят.

  • Прецизност

    Денонощно армията от машини на компанията изработва режещи инструменти и държачи точно както е посочено в спецификациите и в точните количества по направените поръчки.

  • Непрекъснати иновации

    Iscar разработва непрекъснато нови продукти, всеки от които е насочен към постигане на по-висока производителност, рентабилност и ефективност.

Повече за Искар България ЕООД

1 2 3 4 5