Иноватива ООД

За организацията

Иноватива ООД (iNovativa) е сред водещите и най-бързо развиващи се български компании, специализирани в домашната и сградната автоматизация. Дружеството проектира и изгражда високотехнологични домове, офиси, хотели, промишлени фабрики, търговски сгради и др., с помощта на едни от най-съвременните, иновативни и дизайнерски технологии.

От своето основаване през 2017 г. досега, фирмата вече има успешно реализирани над 100 проекта и създадени стабилни партньорства с над 30 световно утвърдени производители. През 2020 г. Иноватива печели приз за най-иновативна компания в строителството, а през 2021 г. е отличена за най-бързо развиващата се Smart Home компания.

Сред широката гама от услуги, които дружеството предлага, са проектиране, изграждане, инсталация, програмиране, поддръжка и последващо обучение, свързано с автоматизираните решения и технологиите за домашна и сградна автоматизация. Те са ориентирани в следните няколко направления:

 • Умен дом (Smart Home);
 • Умен офис;
 • Сградна автоматизация;
 • Хотелиерска автоматизация;
 • Индустриална автоматизация.

Иноватива разполага с екип от висококвалифицирани, мотивирани и отдадени специалисти в областта на автоматизацията, които предоставят професионално, качествено и навременно обслужване на своите клиенти. Освен че предлагат своите експертни познания и опит, специалистите на компанията се стремят да оптимизират и да надградят идеите на клиентите, достигайки до най-ефективното и практично решение за конкретния казус.

Ние сме iNovativa – иновативни, модерни, технологични!

С опит и познания в областта на домашната и сградната автоматизация, нашата мисия е да помогнем на все повече хора да изградят своя мечтан дом, използвайки едни от най-иновативните, съвременни и високотехнологични решения. Екипът ни е изграден от млади и амбициозни професионалисти, с новаторско мислене и неразривна страст към новите технологии. С техните всеотдайни усилия и познания успяваме да постигнем истински впечатляващ технологичен „оазис“.

 • Служителите са най-ценният актив

  iNovativa високо цени своите всеотдайни, проактивни и силно мотивирани служители и вярва, че те са двигателят за успеха на компанията.

 • Иновации

  Предоставяйки най-съвременни смарт технологии, иновативни решения и проактивен подход, фирмата следва своята цел към пазарно и технологично лидерство и устойчиво бъдеще.

 • Престижни награди

  Компанията е носител на престижни отличия, сред които най-иновативна компания в строителството за 2020 г., най-бързо развиваща се Smart Home компания за 2021 г. и др.

Промоционални оферти

Повече за Иноватива ООД

1 2