За организацията

Ем Джи Про ЕООД е водеща българска инженерингова компания, развиваща дейност в областта на процесната автоматизация и енергийния мениджмънт.

Дружеството е специализиран дистрибутор и инженерингов партньор за България на WAGO и първата базирана изцяло на чиста уеб технология SCADA система – atvise®, разработена от австрийската фирма Bachmann Visutec. Зад успеха на atvise® се крият утвърденото ноу-хау на компанията и богатият опит на екипа й от инженери в областта на информационните технологии, съхранението и обработката на бази данни, контрола и управлението на процеси/SCADA. Системните решения на Bachmann Visutec намират многобройни приложения в различни клонове на икономиката, като транспорт, енергетика, водоснабдяване, производство, инженеринг, инфраструктура, администрация и др.

Ем Джи Про предлага на българския пазар широка гама от технически изделия на водещи световни производители, сред които Phoenix Contact, Eaton, Weintek, Circutor и др.

Ем Джи Про  има реализирани множество проекти в сферата на сградната автоматизация, енергийния мениджмънт, телеконтрола, автоматизацията на машини, пречиствателните станции за отпадни води, автоматизацията на корабни системи и др.

Компанията разполага с екип от доказани, висококвалифицирани специалисти, познаващи в детайли характеристиките и функциите на техническите решения и системи за процесна автоматизация.

Ем Джи Про: Зад успеха на компанията стои екип от доказани специалисти

Утвърдената у нас компания MG Pro развива дейност в три направления: продукти и софтуер за автоматизация, енергиен мениджмънт и инженеринг. През годините компанията е изградила репутация на надежден и доверен партньор за индустрията, а успеха си дължи изцяло на своя екип от всеотдайни, креативни и силно мотивирани професионалисти.

  • Устойчив растеж

    Преследвайки ясни фирмени ценности, най-високо качество и ефективност на работа, Ем Джи Про се нарежда сред лидерите в областта на автоматизацията и енергийния мениджмънт

  • Служителите са най-ценният актив

    Ем Джи Про високо цени своите всеотдайни, проактивни и силно мотивирани служители и вярва, че те са ключът към успеха на компанията

  • Вдъхновяваща работна среда

    Фирмата гарантира вдъхновяваща работна атмосфера, приобщаваща култура и екип, който цени разнообразните гледни точки и перспективи, атрактивен пакет от социални придобивки и др.

Повече за Ем Джи Про ЕООД

1 2 3 4 5