Електра Помп ООД

За организацията

Електра Помп ООД е сред водещите търговски фирми в областта на помпите и помпените системи в региона на Варна и цялата страна. Предметът на дейност на фирмата включва: продажба, ремонт, гаранционно и следгаранционно обслужване и монтаж на сондажни помпени агрегати, потопяеми и наземни помпи за отпадни води, хоризонтални и вертикални центробежни наземни помпи, циркулационни помпи, вихрови помпи и хидрофорни системи. Продуктовата гама обхваща още омекотителни инсталации, монофазни и трифазни електродвигатели, взривозащитени електродвигатели, предназначени за всички отрасли от промишлеността и бита.

Компанията предлага оборудване за помпени съоръжения като ел. табла, резервоари, разширителни съдове, поплавъци за чиста и отпадна вода, манометри, пресостати и други аксесоари, както и пълен инженеринг и консултация при добива на вода и поддръжката на машини и съоръжения.

Фирмата е официален представител и вносител на световни производители на помпи и електродвигатели – италианските лидери SAER Elettropompe S.p.A., Faggiolati Pumps S.p.A.,  SEF Pumps, Matic s.r.l.

Контакти

Централен офис
Адрес: 
Варна 9000, ул. „Бяла мура” 2
Телефон: 
052/614 787; 0888 997 309
E-mail:
epomp@mail.bg

Ремонтна база
Адрес: Варна 9000, Западна Промишлена Зона, местност Клисе Баир
Телефон: 052/741 309
E-mail: epomp@mail.bg

Представителство в гр. София
Адрес:
 ул. „Кутловица“ 47, 1505 Редута, София
Телефон: 0888738109
E-mail: epompsofia@abv.bg

Електра Помп: Разнообразни помпени решения за водоснабдяване и канализация

Електра Помп работи коректно, бързо и на високо експертно и професионално ниво. Дружеството разполага със съвременно и надеждно оборудване, с необходимата за ремонтни дейности материално-техническа база и квалифициран персонал.

  • Сертифицирано качество

    Електра Помп е сертифицирана компания по ISO 9001:2015, което определя високо качество и надеждност на извършваните услуги.

  • Мащабна сервизна база

    Фирмата разполага с една от най-големите сервизни бази за ремонт на помпи и електродвигатели. Сервизният екип е съставен от опитни и висококвалифицирани специалисти.

  • Винаги достъпни

    Електра Помп поддържа големи складови наличности, а продажбите се осъществяват директно в представителния магазин на фирмата, както и чрез изградена дистрибуторска мрежа.

Промоционални оферти

1 2 3

Повече за Електра Помп ООД

1 2 3 4 5 6 7