Грейт Мастър ЕООД /GreMa 3D

За организацията

Грейт Мастър ЕООД е българска инженерингова и производствена компания, създадена през 2006 г. и специализирана в производство на нестандартно дребносерийно оборудване, иновативни продукти, изграждане на съоръжения и инсталации, предоставяне на превантивна или планова поддръжка, проектиране и печат на 3D модели с FDM/FFF и DLP/LCD технология. От 2014 г. дружеството приема ново маркетингово наименование –  GreMa 3D, и разширява обхвата на своята дейност с вноса и търговията на 3D решения и технологии от водещи производители.

Портфолиото от продукти и услуги на GreMa 3D включва богата гама от висококачествени 3D принтери, 3D скенери, CAD софтуер, пълен набор от материали, консумативи, аксесоари, оборудване за постобработка на детайлите, обучение, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Фирмата предлага още цялостна реализация на 3D проекти и модели с уникален дизайн, в т.ч. анализ, проектиране, моделиране, сканиране, помощ в краен контрол, печат и постобработка, и разполага със собствено оборудване за демонстрация или помощ на клиентите.

Дружеството има множество успешно завършени проекти от различни сектори на индустрията, включително автомобилостроене, военна промишленост, хранително-вкусова промишленост, текстилна промишленост, химическа промишленост, строителство, частния сектор и др.

Основна мисия на GreMa 3D е да предостави на своите клиенти качествени, надеждни и високоефективни реални решения за бързо прототипиране, точен краен контрол, възстановяване и обратен инженеринг, производство на малки и средни серии, които да допринесат за подобряване на производителността, оптимизиране на разходите и по-добра конкурентноспособност.

Потопете се в света на 3D технологиите с GreMa 3D

Фокусирана в областта на съвременните 3D решения и технологии, GreMa 3D смело гледа напред в бъдещето с основен стремеж и мисия да предостави най-доброто на своите клиенти. Компанията е доверен доставчик и инженерингов партньор за редица индустриални сектори. Зад успеха на фирмата стои екип от висококвалифицирани и опитни специалисти, готови да съдействат с професионални технически консултации и оптимално решение за всеки конкретен казус.

  • Устойчив растеж

    Преследвайки ясни фирмени ценности, най-високо качество и ориентирани към клиента иновации, GreMa 3D се нарежда сред водещите компании в света на 3D технологиите.

  • Служителите са най-ценният актив

    GreMa 3D високо цени своите всеотдайни, проактивни и силно мотивирани служители и вярва, че те са ключът към успеха на компанията.

  • Посланик на 3D технологиите

    Чрез демонстрации и активно участие в семинари и конференции, GreMa 3D се ангажира с разпространението на информационна стойност, в ролята на „посланик“ на 3D технологиите у нас.

Промоционални оферти

1 2

Повече за Грейт Мастър ЕООД /GreMa 3D

1 2 3 4