Витто ООД / БГ Роботи

За организацията

Витто ООД, оперираща още под името БГ Роботи, е водещ интегратор на роботи и роботизирана техника първа и втора употреба на KUKA за България и Великобритания. Компанията е официален представител на Sprutcam за българския пазар. 

Дружеството предлага индустриална техника и технологии за роботизиране и автоматизация на промишлени процеси, включително индустриални роботи KUKA и индустриален софтуер на Sprutcam за офлайн програмиране на промишлени роботи. Този тип оборудване намира широко приложение в aвтомобилната индустрия, eлектрониката, при производството на метални изделия, в леярската промишленост, в химическата индустрия, за производство на гумени и пластмасови изделия, в хранително-вкусовата промишленост, мебелната индустрия и др.

Индустриалните роботи KUKA могат да се използват за извършване на най-разнообразни дейности, в т.ч. заваряване, боядисване, палетиране, сглобяване, хващане и местене на изделия, опаковане, инспектиране и тестване, шлайфане, полиране, фрезоване и др.

Сред богатото портфолио от услуги на БГ Роботи попадат програмиране, oбучение за програмиране и работа с роботи KUKA, сервизиране и абонаментна поддръжка на роботизираната техника, с включени резервни части и ремонт.

БГ Роботи доставя, проектира и интегрира роботизирани клетки с промишлени роботи за всички сфери на индустрията

Компанията предлага възможности за изпълнение на множество задачи за индустриални роботи – роботизирано палетиране, заваряване, фрезоване, поддръжка на машини и др. Безпогрешното качество и издръжливост на роботите KUKA, които интегрира в България и Европа, съчетани с тяхната прецизност, са гаранция за перфектно изпълнение на поставените задачи.

  • Виртуални 3D симулации

    За да бъде максимално прецизна, компанията създава за повечето от проектите си пълна виртуална симулация на инсталираните роботизирани клетки с помощта на два софтуера.

  • Постоянен сервиз

    БГ Роботи предлага 24/7 поддръжка на всички инсталирани системи. Екип от висококвалифицирани специалисти е винаги насреща, за да съдейства на своите клиенти.

  • Индустрия 4.0

    Проектирани с висока издръжливост, интелигентни решения и висока прецизност, предлаганите роботи са доказани със своето качество и устойчивост.

Повече за Витто ООД / БГ Роботи

1 2 3 4 5 6