Валкреа ЕООД

За организацията

Валкреа ЕООД (Валкреа.Хаус) е компания, която реализира ефективни решения за сградна автоматизация. В своите проекти тя залага на качество и си партнира с утвърдени производители в изграждането на системи за управление на умен дом и интелигентни технологии в строителството. Валкреа.Хаус проектира и изпълнява автоматизирани системи за смарт търговски обекти и офиси, хотелски комплекси, обществени сгради, за Smart-ready сгради, паметници на културата или частни имоти като апартаменти и къщи.

Мисията на компанията е не само да допринесе за максимално удобство, комфорт и спокойствие на клиентите си, но и да се погрижи за високото ниво на качеството в своите решения, като обръща специално внимание на детайлите. Чрез доказаните технологии в своите смарт системи, Валкреа.Хаус предоставя гъвкавост на инсталацията, сигурност на данните, дизайн на компонентите, ергономия в управлението, изработка и материали, настройка и автоматизация.

Валкреа.Хаус може да извърши интелигентни подобрения както за вече завършен и обзаведен апартамент, така и да интегрира устройства за автоматизация в строителен обект. Смарт системите на компанията включват:

 • Осветление и слънцезащита;
 • Контрол на температурата и вентилация;
 • Озвучаване и мултимедия;
 • Безопасност и мониторинг;
 • Контрол на достъпа и сигурност;
 • Консумация на електричество, вода и газ.

Системите за умен дом, които Валкреа.Хаус реализира, са сертифицирани в стандартите за изграждането на интелигентни сгради като KNX, Fibaro и eNet и др., които изпъкват със своята надеждност и високотехнологична иновативност.

Валкреа.Хаус осъществява и пълноценни партньорски отношения с лидерите в производството на устройства и решения за умен дом като ABB, Siemens, Schneider Electric и др.

Валкреа.Хаус: Проектиране и внедряване персонализирани решения за сградна и домашна автоматизация на световно ниво

Valkrea.House е българска инженерингова компания с предмет на дейност в областта на сградната и домашната автоматизация. Специалистите от дружеството са „връзката“ между производителите и крайните потребители. Това изисква завидни компетенции в областта, познания относно актуалните тенденции и развитието на технологиите, както и разбиране на клиентските потребности и желания. Интеграторите от Valkrea.House притежават тези умения и резултатите не закъсняват – множество доволни клиенти и успешно завършени проекти.

 • Ефективност, удобство и комфорт

  Внедряването на интелигентна система за управление на дома, офиса, обществена сграда или хотел, повишава комфорта на обитателите, сигурността и енергийната ефективност на обекта.

 • Опит и професионализъм

  Широкообхватните познания и богатият практически опит на професионалистите на Валкреа.Хаус им позволяват да създават персонализирани решения за конкретните нужди и изисквания.

 • Демонстрационен апартамент

  „Умният“ дом, създаден от Валкреа.Хаус, е демонстрационно жилище, което представя нагледно възможностите и функционалността на интелигентното управление.

Промоционални оферти

Повече за Валкреа ЕООД

1 2 3 4