За организацията

Биодит АД (BIODIT) е утвърдена българска високотехнологична производствена компания, развиваща дейност в сферата на биометричните решения и технологии. Дружеството разработва и произвежда иновативни системи за контрол на достъпа, работно време и сигурност, на базата на биометрията и биометричните данни. 

Революционните решения на BIODIT обединяват най-съвременни технологии за идентификация и удостоверяване на самоличност чрез разпознаване на пръстови отпечатъци. Биометричните системи за сигурност и обслужване на компанията значително подобряват работата на потребителите, осигурявайки много по-бърз, удобен и защитен достъп до хотелски стаи, производствени обекти, офиси, бизнес центрове, болници, лаборатории, банкови и финансови институции, конферентни зали, фитнес салони, гаражи, автомобили и др.

Продуктовото портфолио на BIODIT е представено от широк набор от модерни и иновативни биометрични системи за идентификация и сигурност, включително:

 • Първата в света безжична биометрична заключваща система WBLS® (Wireless Biometric Locking System), която обхваща серия устройства за сканиране на пръстов отпечатък и идентификация, за контрол на достъпа, за енергийна ефективност, за отчитане на работно време и др.
 • Кабелни биометрични системи за контрол и управление на всякакви електромеханични брави, бариери за паркиране, турникети за контрол на достъпа и работното време и др.
 • Ново поколение биометрични устройства EasyLock за заключване и отключване на домашни врати чрез пръстов отпечатък.

Биометричните устройства на BIODIT са уникални по рода си поради своята специфика на технологията. Те преобразуват пръстовите отпечатъци в еднопосочен шестнадесетичен код, създавайки триизмерен вектор за всяка точка от отпечатъка. Това не позволява той да бъде възпроизведен в обратен ред, копиран, както и да бъде генериран негов модел. Сензорите за пръстови отпечатъци на BIODIT са доказано едни от най-надеждните и сигурни решения на пазара, одобрени от ФБР и използвани в над 60 държави по света.

Биодит: Добре дошли в свят без ключове, кодове и карти

С мисия да разработва и създава съвременни и иновативни биометрични системи за сигурност и идентификация, Биодит се нарежда сред най-напредничавите високотехнологични производствени компании у нас. Компанията се ангажира да прави продуктите си екологични, намалявайки използването на пластмасови карти и чипове за достъп, и спомагащи за по-ниско електропотребление чрез интелигентно управление на мрежата.

 • Иновации

  Чрез непрекъснати подобрения, иновации и проактивен подход компанията следва своята цел към пазарно и технологично лидерство и устойчиво бъдеще за всички

 • Социално отговорна компания

  Основен стремеж на Биодит е да поддържа оптимален баланс между икономически растеж и етична и социална отговорност с грижа към околната среда

 • Устойчив растеж

  Преследвайки ясни фирмени ценности, най-високо качество и ориентирани към клиента иновации, фирмата се нарежда сред лидерите в областта на биометричните технологии

Промоционални оферти

Повече за Биодит АД

1 2