Бимекс Лимитид ООД

За организацията

Бимекс Лимитид ООД е водеща българска компания, специализирана в производство на висококачествени диамантени инструменти и приспособления за обработка, както и в доставка на металообработващи машини, роботи и автоматизирани решения.

Благодарение на дългогодишния си производствен опит, собствено ноу-хау, технологии и специално конструирано оборудване, диамантените инструменти на дружеството са едни от най-популярните на пазара с иновация и качество. Продуктите са добре разпространени както на българския, така и на международния пазар.

Основните групи изделия, които компанията произвежда, са вакуумни инструменти и полиращи инструменти. Вакуумните инструменти са разработени по модерна технология и ноу-хау за подобрено запояване на диамантения абразивен слой, като животът им е 5-10 пъти по-дълъг от този на галваничните инструменти. Полиращите инструменти са специални горещо пресовани инструменти тип SNR на основата на прахообразните смоли. Бимекс Лимитид е първата компания у нас, която още през 1993 г. успява да наложи производството и продажбата на горещо пресовани диамантени инструменти на базата на комплексна многокомпонентна органична свръзка тип COB, които се отличават с висока износоустойчивост.

Бимекс Лимитид разполага с екип от висококвалифицирани и мотивирани специалисти, които стоят в основата на доброто качество на изделията.

Дружеството е представител за България на световни лидери, доказани производители на машини, технологични автоматизирани решения и роботи, като Mazak, Zoller, Okamoto, Kawasaki Robotics, Gleason, Heimatec, Kitagawa и др.

Бимекс Лимитид – специалистът в индустриалната автоматизация и роботизация

В ерата на високите технологии и дигитализацията, набираща все по-голяма популярност в индустриалните среди, желанието за прогрес и иновации е още по-осезаемо. Като доверен партньор и доставчик на съвременни иновативни решения, Бимекс Лимитид спомага за автоматизацията и роботизацията на производствените процеси от множество сектори на промишлеността.

  • Роботизирана автоматизация

    Като представител у нас на едни от глобалните лидери в производството на роботизирано оборудване, Бимекс гарантира на своите клиенти пълна оптимизация на процесите, високо качество и производителност.

  • Индустрия 4.0

    Бимекс Лимитид доставя високотехнологично интелигентно оборудване за постигане на максимална ефективност и производителност в условията на Индустрия 4.0.

  • Устойчив растеж

    Решенията за роботизирана автоматизация на Бимекс помагат на предприятията да ускорят темповете на производство, ефективността и да постигнат устойчив растеж и конкурентоспособност.

Повече за Бимекс Лимитид ООД

1 2 3 4 5 6 7 8 9