БИГ процес контрол ЕООД

За организацията

БИГ процес контрол ЕООД е българска компания, развиваща дейност в областта на измервателната техника и автоматизацията на производствени процеси. Тя е основана от доказани специалисти с дългогодишен опит в сферата на КИП и А.

Фирмата е официален представител за България на водещия немски производител на температурни датчици (термодвойки и термосъпротивления) – Günther, както и на доказаната италианска компания за производство на техника за автоматизация Gefran.

В продуктовото портфолио на компанията е включен богат набор от изделия за електрическо измерване на температура, налягане, измерване и сигнализация на ниво, разход, измерване на влажност, скорост на въздух, въглероден диоксид, микропроцесорни регулатори, включително и профилни, регистратори и индикатори, аналитична техника за течности, мехатронно измерване на температура, изпълнителни органи за управление на електрически товари и др. В партньорство с фирмите Технауел ЕООД и ПиКонтрол ЕООД, и като допълнение към продуктовата програма, се предлагат и изделия на известни производители като Honeywell, Detcon, Oldham и Simtronics (газдетектори), Flowserve (регулираща арматура), Metrix (измерване на вибрации), Seneca (системи за събиране и оценка на данни и автоматизация). Тази богата палитра от продукти и свързаните с тях услуги дават възможност за реализиране на комплексни решения в индустриалната автоматизация. 

В областта на инженеринговата дейност БИГ процес контрол ЕООД партнира с фирма Мега Инженеринг ООД, Хасково. Споразумението за извършване на сервизна дейност с фирмата спомага за бързото и качествено извънгаранционно обслужване при необходимост от ремонт, както и настройка и пуск на отделни уреди или цели системи.

Контакти

Адрес: София 1700 ул. „Йордан Стубел“ 11А, офис 6

Телефон: 0888 392 162

E-mail: big_procont@abv.bgoffice@bigprocont.com

БИГ процес контрол: Ние предлагаме не само продукти и услуги, ние предлагаме реални ползи от сътрудничеството с нас

Ако търсите усъвършенствани решения, които предлагат добро съотношение цена-качество, тогава ние сме точният партньор за Вас. Нашите продукти варират от различни модели стандартни термични сензори, включително всички видове аксесоари, до индивидуални продукти, направени по поръчка, всички от които отговарят на широк кръг от технически изисквания.

  • Разнообразно портфолио

    Непрекъснато разширяваме нашата експертиза и портфолио, защото това е крайъгълен камък за фирмената ни философия. Само по този начин можем да отговорим на различни сценарии на приложение и да предложим персонализирани температурни сензори за конкретните приложения.

  • Високо качество и прецизност

    Системата за управление на качеството на нашите доставчици гарантира, че устройствата са калибрирани и отговарят на действащите стандарти за качество. Продуктите, които предлагаме, ще Ви осигурят надеждност и прецизна функционалност. Ние измерваме нашата ефективност спрямо Вашите цели.

  • Професионален екип

    Висококвалифицираният ни екип ще Ви предложи идеи и ще намери правилните решения, за да Ви осигури добри и ефективни резултати. Мотивацията и успехът вървят ръка за ръка. А ние сме силно мотивирани да постигнем заедно както Вашия, така и нашия успех.

Повече за БИГ процес контрол ЕООД

1 2 3 4