ГБИТК организира онлайн уъркшоп „Прегърнете революцията на изкуствения интелект“ от 14 до 15 февруари т.г.

06.02.2024 г.2 мин.

Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) ще проведе онлайн уъркшоп „Прегърнете революцията на изкуствения интелект“ от 14 до 15 февруари т.г., съобщиха за Борса.bg от Камарата. Присъстващите ще имат възможността да определят силните и слабите страни, както и възможностите  и заплахите от използването на изкуствен интелект (AI) в своя бизнес. Главен лектор ще бъде Петър Иванов, издаван автор с 20-годишен опит като мениджър на екипи.  

По време на уъркшопа ще бъдат разгледани 4-те роли, които AI може да играе в различните бизнес сфери. Участниците ще имат възможност да направят карта на настоящите си бизнес предизвикателства и фактори за успех, поддържани от изкуствен интелект (ИИ), като ще бъдат представени и реални примери за такива.

Уъркшопът е насочен към придобиване на основни инструменти за определяне за готовност на дадена организация в областта на ИИ, както и определяне на заинтересованите страни и играчи в трансформацията.

Петър Иванов, основен лектор на събитието, въвежда най-новите тенденции в областта на изкуствения интелект от Силициевата долина, след като е завършил програмата на MIT „AI: Implications for Business Strategy“. Той си сътрудничи с редица водещи участници в сферата на изкуствения интелект.

Вижте повече информация за събитието ТУК.

Източник на снимковия материал: canva.com

Тагове: ai, IT, изкуствен интелект, информационни технологии, уъркшоп