Българската софтуерна компания Ентърпрайс Солюшънс е вече официален партньор на Odoo S.A.

04.07.2024 г.2 мин.

Ентърпрайс Солюшънс, най-младата софтуерна компания на българския ИТ пазар, вече е официален партньор на белгийския разработчик Odoo S.A. за България и региона, информираха Борса.bg от economy.bg. Модулните решения на Ентърпрайс Солюшънс, които ще се предлагат на местния и на международния пазар, са индивидуално проектирани и мащабируеми, за да отговорят на нуждите на различни организации.

Българската софтуерна компания е изградена от специалисти с богат опит в анализа и оптимизацията на бизнес процесите, както и в разработката и внедряването на ERP, CRM и BI решения, както и задълбочени познания в създаването на локализационни пакети за различни държави и изграждането на мащабируеми модификации, съобразени с нуждите на партньорите им. Сред допълнителните предимства на част от екипа е университетският им опит с различни мастър класове по информационни технологии (ИИ) към Софийски университет (СУ) „Св. Климент Охридски“.

Като представител на Odoo S.A., Ентърпрайс Солюшънс ще предложи на своите партньори разнообразие от ERP системи, съобразени с текущи нужди и с бъдещи планове за растеж на съответния бизнес. Екипът на компанията също проектира локализационни пакети за различните системи, като се цели максимална техническа съвместимост и удобство за потребителите, които ежедневно работят с тях.

Източник на снимковия материал: canva.com

Тагове: IT, информационни технологии, ИТ, софтуер