Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Truck Expo представя решения за автомобилния сектор в България 24.03.2020 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian 

 

Truck Expo 2020 ще демонстрира най-новите решения за автомобилната индустрия от 11 до 13 юни 2020 г. на територията на Международния панаир в гр. Пловдив, България. От чисто автомобилно шоу за търговски превозни средства изложението ще се превърне в платформа за мобилност, основана на софтуер и технологии, научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Изложението Truck Expo 2020 се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. Посетителите на събитието ще бъдат въвлечени в многобройни възможности за придобиване на опит и изживяване, пригодени за техните интереси. Пред очите им ще се разгърне цялата верига на транспорта – от последните модели на водещи марки тежкотоварни до лекотоварни автомобили от категория N1, автобуси и специализирани превозни средства, ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари, финансови инструменти, вериги бензиностанции, застрахователни услуги.

 

Многобройни цифрови допирни точки, изложби на откритите площи и тест драйв зона ще дадат на гостите множество възможности за взаимодействие и индивидуално изживяване. Те ще могат да проектират и свой собствен опит в шоуто с VR преживявания, електрическо зареждане на място, както и да участват в Truck Tuning Show извън границите на изложбените зали.

 

Регистрирайте се и вземете своя безплатен пропуск за влизане ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Truck Expo 2020

HR новини

 • Надградете знанията си с Energy University на Schneider Electric

  „Energy University включва над 200 сертифицирани безплатни курса на 13 езика. Обученията обхващат пазари и индустрии, представляващи 72% от енергийното потребление в целия свят“, коментираха от Шнайдер Електрик България.

 • Един работен ден на Иван Терзиев от R&M България

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ е студент, който съвсем наскоро стартира своята кариера като част от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M), след като премина успешно първото издание на Инженерната академия на R&M България.

 • Един работен ден на инж. Петя Колева от АК Магнит

  Какво е необходимо за успешния професионален път на един млад специалист? Отговор потърсихме от една млада и усмихната дама, чието кариерно израстване преминава в утвърдената производствена компания АК Магнит.

 • Екипът на Луфтханза Техник София Ви очаква на Тук-Там Кошер 2020

  Луфтханза Техник София ще вземе участие на кариерното събитие Тук-Там Кошер 2020, което ще се проведе на 17 септември 2020 г. от 10:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център, в гр. София. Тук-Там Кошер ще се проведе и онлайн и ще бъде достъпно от всяка точка на света.

 • Асоциацията на автомобилните производители с нов председател

  Храбрин Иванчев е новият председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) на Общото събрание на организацията. Той пое длъжността от Александър Миланов, който бе председател три мандата.

 • Луфтханза Техник София с отворена позиция за авиобояджия

  Луфтханза Техник София обяви свободна позиция за длъжност „Авиобояджия“ (Aircraft Painter). Необходимо е кандидатите да притежават компютърна грамотност, познания по английски език, както и тригодишен опит в сферата на авиобояджийството.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6