Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Truck Expo представя решения за автомобилния сектор в България 24.03.2020 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian 

 

Truck Expo 2020 ще демонстрира най-новите решения за автомобилната индустрия от 11 до 13 юни 2020 г. на територията на Международния панаир в гр. Пловдив, България. От чисто автомобилно шоу за търговски превозни средства изложението ще се превърне в платформа за мобилност, основана на софтуер и технологии, научи още Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Изложението Truck Expo 2020 се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. Посетителите на събитието ще бъдат въвлечени в многобройни възможности за придобиване на опит и изживяване, пригодени за техните интереси. Пред очите им ще се разгърне цялата верига на транспорта – от последните модели на водещи марки тежкотоварни до лекотоварни автомобили от категория N1, автобуси и специализирани превозни средства, ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари, финансови инструменти, вериги бензиностанции, застрахователни услуги.

 

Многобройни цифрови допирни точки, изложби на откритите площи и тест драйв зона ще дадат на гостите множество възможности за взаимодействие и индивидуално изживяване. Те ще могат да проектират и свой собствен опит в шоуто с VR преживявания, електрическо зареждане на място, както и да участват в Truck Tuning Show извън границите на изложбените зали.

 

Регистрирайте се и вземете своя безплатен пропуск за влизане ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Truck Expo 2020

HR новини

 • Водещи фирми участват в онлайн „Национални дни на кариерата“

  Днес, 25 март 2020 г., продължава форумът „Национални дни на кариерата“ – 2020, който тази година се провежда в онлайн формат в три поредни дни – от 24 до 26 март от 11:00 до 17:00 ч. Срещата си с компаниите потребителите могат да осъществят чрез чат интервюта.

 • Commerzbank наема IT специалисти за офиса си в София

  Още в края на 2019 г. водещата немска банка Commerzbank обяви, че обмисля откриването на IT хъб България. До края на 2020 г. банката планира да разкрие 100 работни места в столицата, които да достигнат 400 до края на 2022 г., научи Борса.bg от Economy.bg.

 • Career Show ви кани на „Онлайн HR кафе“

  Водещото експо за квалифицирани кадри Career Show организира седмични онлайн дискусии „Online HR Café: Home office discussion“, с цел обмяна на опит и добри практики между специалистите по Човешки ресурси и улеснено справянето с извънредната ситуация в страната.

 • Един работен ден на инж. Емил Петков от ЛЕМ България

  Лабораторният отдел е от изключително значение в структурата на международния производител LEM. За да разбере защо, екипът на Инженер.bg се срещна с Емил Петков, тест инженер в българското дружество ЛЕМ България. Вижте какво сподели той.

 • Инж. Топчийска – дамата начело на Smart Factory на Шнайдер

  В своята кариера инж. Мария Топчийска работи в редица български и чуждестранни предприятия, както и като външен консултант на Schneider Electric. Преди две години заема позицията мениджър „Индустриализация и поддръжка“ в производствената компания.

 • Един работен ден на инж. Илчев от Костал

  Работата в Костал среща инж. Илчев с екип, в който взаимната подкрепа е условие за отличното изпълнение на работните задължения, а предизвикателствата са част от създаването на иновативни решения и път към индивидуалното професионално израстване.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6