Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Semmelrock и Pipelife проведоха семинар в Македония 04.07.2018 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Системата за управление на атмосферни води на Pipelife, Raineo, както и решения на Semmelrock бяха представени по време на семинар в Македония, който се проведе на 15 май 2018 г., научи Борса.bg от компаниите-организатори.

 

 

Raineo е система за управление, контролиране и регулиране на атмосферните води чрез отделни елементи и процеси. Гъвкавите ѝ приложения позволяват да бъде реализирана в различни мащаби и при разнообразни видове градоустройствени решения. Разработчикът Pipelife е един от водещите световни производители на пластмасови тръбни системи за водоснабдяване, канализация и газоснабдяване.

 

Събитието бе организирано от Semmelrock България, компания с повече от 50-годишна история в областта на производството на бетонни изделия, съвместно с Камарата на архитектите и инженерите на Република Македония.

 

В основата на презентацията на Semmelrock лежаха модерните тенденции на съвременна градска среда и практическите решения за подобряването ѝ, постигнати с екологични строителни продукти.

 

Semmelrock и Pipelife са част от структурата на международния концерн за строителни материали Wienerberger.

 

Източник на снимковия материал: Pipelife

HR новини

 • АББ България се класира сред 50-те най-добри работодатели у нас

  АББ България се нареди сред 50-те най-добри работодатели в класацията Career Show Index 2020, научи Борса.bg от организаторите на Career Show. Индексът отличава фирмите на основа на получените от тях награди в няколко бизнес конкурса през предходните три години.

 • Кариерното изложение Career Show с нов формат

  Тази година Career Show 2020 ще изненада търсещите и предлагащите работа с нов формат, съобщиха за Борса.bg организаторите. То става хибридно и ще се проведе в рамките на две събития – физическо изложение на 24 ноември 2020 г., а на 25 ноември като онлайн събитие.

 • Graduate Survey отличи най-желаните работодатели сред студентите

  Станаха ясни резултатите от четвъртото издание на проучването Graduate Survey. В рамките на изследването студентите от България и чужбина имаха възможност да отличат най-желаните от тях работодатели от страната, научи Борса.bg от Investor.bg.

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6