Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

SEEBBE 2017 ще се проведе в Белград от 19 до 23 април 15.03.2017 г.

Поредното 43-то издание на международното изложение за строителство и строителни технологии и оборудване SEEBBE ще се проведе от 19 до 23 април т.г. в Белград, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Изложбената площ от 35 000 кв.м. ще посрещне участници от над 26 страни.

 

„Международното строително изложение е възможност за всички заинтересовани да запознаят участници и гости с най-новите тенденции и новости в строителната индустрия, както и да представят своите продукти и услуги, да създадат нови контакти и да проучат пазара“, коментираха организаторите.

 

Изложението ще събере водещи фирми от всички области на строителната индустрия в региона, включително Сърбия, България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Словения, Македония, както и извън него – Австрия, Чехия, Италия, Китай, Унгария, Германия, Полша, Румъния, Русия, Турция и др.

 

Международното строително изложение SEEBBE е едно от най-важните специализирани събития в този бранш в региона на Югоизточна Европа. Изложението е член на Международния съюз на изложенията (UFI) в Париж от 1998 г.

 

Източник на снимковия материал: SEEBBE

HR новини

 • Какво ново предстои да видим на Career Show 2020

  Career Show 2020 предстои на 24 ноември в зала Арена Армеец в столицата. „Освен над 100 български работодатели, търсещи активно нови попълнения за техните екипи, сме Ви подготвили и страхотна програма с ТОП лектори.“, споделиха за Борса.bg организаторите.

 • Надградете знанията си с Energy University на Schneider Electric

  „Energy University включва над 200 сертифицирани безплатни курса на 13 езика. Обученията обхващат пазари и индустрии, представляващи 72% от енергийното потребление в целия свят“, коментираха от Шнайдер Електрик България.

 • Един работен ден на Иван Терзиев от R&M България

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ е студент, който съвсем наскоро стартира своята кариера като част от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M), след като премина успешно първото издание на Инженерната академия на R&M България.

 • Един работен ден на инж. Петя Колева от АК Магнит

  Какво е необходимо за успешния професионален път на един млад специалист? Отговор потърсихме от една млада и усмихната дама, чието кариерно израстване преминава в утвърдената производствена компания АК Магнит.

 • Екипът на Луфтханза Техник София Ви очаква на Тук-Там Кошер 2020

  Луфтханза Техник София ще вземе участие на кариерното събитие Тук-Там Кошер 2020, което ще се проведе на 17 септември 2020 г. от 10:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център, в гр. София. Тук-Там Кошер ще се проведе и онлайн и ще бъде достъпно от всяка точка на света.

 • Асоциацията на автомобилните производители с нов председател

  Храбрин Иванчев е новият председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) на Общото събрание на организацията. Той пое длъжността от Александър Миланов, който бе председател три мандата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6