Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

SEEBBE 2017 ще се проведе в Белград от 19 до 23 април 15.03.2017 г.

Поредното 43-то издание на международното изложение за строителство и строителни технологии и оборудване SEEBBE ще се проведе от 19 до 23 април т.г. в Белград, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com. Изложбената площ от 35 000 кв.м. ще посрещне участници от над 26 страни.

 

„Международното строително изложение е възможност за всички заинтересовани да запознаят участници и гости с най-новите тенденции и новости в строителната индустрия, както и да представят своите продукти и услуги, да създадат нови контакти и да проучат пазара“, коментираха организаторите.

 

Изложението ще събере водещи фирми от всички области на строителната индустрия в региона, включително Сърбия, България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Словения, Македония, както и извън него – Австрия, Чехия, Италия, Китай, Унгария, Германия, Полша, Румъния, Русия, Турция и др.

 

Международното строително изложение SEEBBE е едно от най-важните специализирани събития в този бранш в региона на Югоизточна Европа. Изложението е член на Международния съюз на изложенията (UFI) в Париж от 1998 г.

 

Източник на снимковия материал: SEEBBE

HR новини

 • Монделийз България търси стажанти в отдел „Човешки ресурси“

  Ти си студент в последна година в университета или наскоро завършил? А търсиш ли вълнуващи възможности за старт в кариерата? Тук е моментът да питаме „Обичаш ли шоколад?“. Страхотно, Монделийз България Продакшън търси стажант в отдел „Човешки ресурси“.

 • Един работен ден на инж. Бончев от Либхер-Транспортейшън Системс

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.

 • Фесто Производство ще бъде на Career Show

  „На 10 септември 2019 г. в зала Арена Армеец в гр. София ще се проведе кариерното изложение Career Show 2019. Участие в него ще вземе и Фесто Производство“, съобщиха за Борса.bg от компанията. Фесто Производство е част германския концерн Festo AG & Co. KG.

 • Креативността е важно качество за екипа на Weber

  Всеки работодател има свой почерк и индивидуален подход при провеждане на интервю за работа. Снежана Семова, изпълнителен директор на Сен-Гобен Констракшън Продъктс България разказа върху какво поставя акцент при подбора на кадри.

 • Мултивак България: Нов ръководен екип пое Fritsch

  „Водещият производител на машини и оборудване за хлебни изделия Fritsch, който наскоро се присъедини към групата Multivac, има ново ръководство в лицето на Андреас Ейд и Франк Габриел“, научи Борса.bg от Мултивак България.

 • Мелексис ще търси нови таланти за екипа си на Career Show

  Мелексис България ще бъде един от участниците на кариерното изложение Career Show 2019. „Екипът на компанията ще ви очаква на 10 септември 2019 г., а локацията е зала Арена Армеец“, обявиха за Борса.bg от българското дружество.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6