Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Schneider Electric обяви глобалната си стратегия 22.04.2021 г.

Лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията Schneider Electric обяви глобалната си стратегия „Партньорството на бъдещето“. Това се случи по време на тазгодишното технологично изложение в Хановер, Германия, научи Борса.bg от Шнайдер Електрик България.

 

Стратегията има за цел да даде възможност за екологично възстановяване, като същевременно подкрепя значимите тенденции за масова дигитализация и засилена електрификация, наред с нарастващата роля на свързани нейтив дигитални продукти и софтуер.

 

„Искаме нашите партньори да сътрудничат открито помежду си, да споделят опит и знания и да се обучават в името на общата полза – своята и на своите клиенти. С повече от 650 000 членове, 300 приложения и над 100 общности нашата отворена екосистема е надежден ресурс за всички участници. Тя позволява сътрудничество с други доставчици на електрическа енергия, предоставя достъп до най-съвременното технологично портфолио, както и възможност за всички членове да работят в крак с бързото развитие на пазарите и да печелят нови клиенти“, съобщиха от Schneider Electric.

 

Източник на снимковия материал: Schneider Electric

HR новини

 • ManpowerGroup представя кариерните очаквания на младите таланти

  Кое е най-важното за младите хора при избора на работодател? Какво очакват студентите от бъдещите си ръководители? Разберете на онлайн събитието „Кариерните очаквания на младите таланти“ на 19 май от 18:00 ч.

 • Джи Пи Груп отново отваря вратите си за стажанти

  Джи Пи Груп обяви, че ще стартира своята стажантска програма, за която набира кандидати в София, Бургас, Шумен и Пловдив. Основната цел на стажа е да подкрепи студентите по пътя на тяхното образование, предоставяйки им практически опит в реална среда.

 • Един работен ден на Моника Пейчева от АК Магнит

  Новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ – Моника Пейчева, вече повече от 4 години работи като машинен оператор във водещата производствена компания АК Магнит. Вижте какво сподели тя пред екипа ни в следващите редове...

 • Обявиха 100-те най-влиятелни ИТ личности в България

  Обявени са победителите в класацията на Career Show Index „Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”. Класацията има за цел да даде гласност на добрите примери в ИТ индустрията у нас и да поощри личностите, които полагат усилия, за да развиват сектора.

 • Нора Бешкова е новият мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин

  Нора Бешкова поема позицията мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин ЕАД. Тя ще ръководи и развива присъствието на марките DEVIN, Granini и Red Bull в над 35 000 обекта от търговската мрежа в цялата страна, научи Борса.bg от дружеството.

 • Сентилион внедрява нова cloud базирана ERP система

  „В един проект, който ще обхване всички отдели в компанията, ще оптимизираме, обновим и надградим съществуващите и установени практики в Сентилион, за да докажем за пореден път, че иновацията е в сърцата на всички служители“, коментираха от Сентилион.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6