Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Schneeberger сред изложителите на GrindTec 2016 23.12.2015 г.

Schneeberger, водещ швейцарски производител в сферата на линейните технологии, ще вземе участие в международния търговски форум за шлифовъчни технологии GrindTec 2016, информираха за Борса.bg от фирма Атлас Техник, предлагаща продуктовите решения на компанията у нас.

 

GrindTec е най-мащабното изложение в света, посветено изцяло на шлифовъчната техника и технологиите в областта, включително шлифовъчни инструменти и оборудване. Ежегодно форумът привлича посетители, проявяващи интерес в тази област и желаещи да научат за новостите и тенденциите, свързани с шлифовъчните процеси. Събитието ще се проведе в периода от 16 до 19 март 2016 г. в Аугсбур, Германия.

 

„На тазгодишното изложение Schneeberger ще представи иновативни изделия – богат набор от компоненти и приспособления за шлифовъчни машини. Каним всички наши клиенти да посетят изложбените площи на компанията в зала 4, щанд 4093“, коментираха от Атлас Техник.

 

Източник на снимковия материал: Schneeberger, Атлас Техник

HR новини

 • Адастра България ще представи кариерни възможности

  На 20-ти ноември, в 17:30 ч., Адастра България, част от глобалната ИТ компания Адастра, предлагаща услуги и решения в областта на обработката, анализа и складирането на данни, ще представи иновативни технически решения и кариерни възможности във фирмата.

 • MTG се включи в кампанията „Гордея се с труда на моите родители“

  В навечерието на Деня на народните будители, 1 ноември, българският металургичен холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) посрещна деца на свои служители в рамките на кампанията „Гордея се с труда на моите родители”, съобщиха за Борса.bg от MTG.

 • Кроношпан откри повече от 60 нови работни позиции

  Откриване на повече от 60 нови позиции включва инвестиционната програма на Кроношпан България, научи Борса.bg. Така през идната 2020 г. общият брой на наетите в производствената компания ще надвиши 260 души.

 • Работодатели могат да заявят нуждата си от кадри в Плевен

  Работодатели и работодателски организации в гр. Плевен могат да заявят необходимостта от кадри за обучение с придобиване на професионална квалификация, във връзка с изготвяне на предложенията за държавния план-прием в професионалните гимназии.

 • Шест съвета как да откриеш мечтаната работа чрез Борса.bg

  Ти си студент или вече си завършил своето професионално техническо образование – средноспециално или висше? Упорито търсиш възможности за кариерно развитие? А знаеш ли, че в Борса.bg те очакват стотици възможности за обучение, стаж и работа?

 • Един работен ден на инж. Анелия Костадинова от ЛЕМ България

  Сред работните ангажименти на един ръководител R&D проекти в ЛЕМ България са вниманието към нуждите на клиента, проследяването на прогреса по проектите, както и силният интерес към нови начини за подобряване на системата на работа.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6