Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Rehau Скопие с дигитален панаир за иновативни прозоречни решения 21.05.2020 г.

In English   In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

В резултат на световната криза от разпространението на коронавируса, множество събития бяха отменени, сред които и панаирът за фасадни решения, врати и прозорци в Нюрнберг, Германия. Въпреки това производителят Rehau намира начин да представи своите иновации в областта на прозоречните системи за 2020 г., организирайки виртуално изложение, научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

Освен с производството на прозорци и профили, Rehau специализира своята дейност и в разработването на цялостни решения, включително интелигентни аксесоари, плъзгащи системи и решения за сигурност, създавайки добавена стойност за своите клиенти. Всички заинтересовани да се запознаят с иновативните разработки на компанията имат възможността да се включат в дигиталния панаир и да получат допълнителна информация при съвместна обиколка с лице от отдела за продажби на Rehau Скопие. Датата на събитието все още не е обявена, като за актуална информация може да следите сайта на компанията.

 

Rehau присъства в Македония от 1999 г., като непрекъснато развива своята дейност и разширява продажбите си. Днес фирмата е водещ доставчик на продукти и цялостни решения за прозорци не само в страната, но и на пазарите в Косово и Албания.

 

Източник на снимковия материал: pixabay.com

HR новини

 • Graduate Survey отличи най-желаните работодатели сред студентите

  Станаха ясни резултатите от четвъртото издание на проучването Graduate Survey. В рамките на изследването студентите от България и чужбина имаха възможност да отличат най-желаните от тях работодатели от страната, научи Борса.bg от Investor.bg.

 • Career Show Index отличи топ 50 на най-добрите работодатели

  Обявиха 50-те най-добри работодатели в престижната класация Career Show Index 2020, съобщиха за Борса.bg организаторите на Career Show. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години.

 • А1 организира онлайн събития за личностно развитие

  Българският телеком А1 организира поредица от онлайн срещи, за да помогне на младите специалисти, които мечтаят за успешна кариера, научи Борса.bg от компанията. За програмата и как да се включите в събитията вижте в следващите редове...

 • Иван Иванов е избран за председател на Български ВиК холдинг

  Председателят на Българската асоциация по водите (БАВ) инж. Иван Иванов e избран за председател на Управителния съвет (УС) на Български ВиК холдинг ЕАД, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020

  Във връзка с обстановката в световен мащаб по повод COVID-19 водещото експо за квалифицирани кадри Career Show ще се проведе на 24 ноември 2020 г. вместо на 10 септември 2020 г., съобщиха за Борса.bg организаторите.

 • Един работен ден на инж. Милен Петров от БКК 95

  Днес в рубриката „Един работен ден на...“ ще ви срещнем с инж. Милен Петров, производствен директор в БКК 95 ООД, за да ви разкажем защо е избрал именно тази професия и как преминава неговият работен ден. Ще научим какви са неговите професионални мечти и как ги постига. Отговорът на тези и още много интересни факти от професионалното му ежедневие четете в следващите редове.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6