Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

 • Walltopia ще строи първия си Adventure Hub в Бургас

  02.09.2021 г. Walltopia ще строи първия си Adventure Hub в Бургас

  Съоръжението ще бъде изградено в Морската градина на Бургас под формата на голямо дърво, чиято цел е да доставя здравословно забавление както за деца, така и за възрастни. Атракционният комплекс е най-впечатляващата разработка на Walltopia.

 • Европейската комисия стартира проекта Women TechEU

  01.09.2021 г. Европейската комисия стартира проекта Women TechEU

  Европейската комисия стартира нов проект – Women TechEU, с който да насърчи жените в лидерството и да преодолее разликата между половете в технологиите и иновациите. Той е насочен към високотехнологични стартъпи, ръководени от жени.

 • София Тех Парк подкрепя компании от България и Гърция

  01.09.2021 г. София Тех Парк подкрепя компании от България и Гърция

  Сдружението за научноизследователска и развойна дейност, част от София Тех Парк, в рамките на следващите две години ще организира събития в подкрепа на малките и средните предприятия и стартиращите екипи в трансграничния район на България и Гърция.

 • От 9 до 11 септември в Брацигово ще се състои архитектурен форум

  01.09.2021 г. От 9 до 11 септември в Брацигово ще се състои архитектурен форум

  От 9 до 11 септември 2021 г. ще се проведе форумът „Брацигово – каменният поток на времето“. Той е посветен на архитектурното културно наследство и се организира от Регионална колегия София област към КАБ, съвместно с Община Брацигово.

 • Турбо гарант започна строежа на новия си комплекс

  31.08.2021 г. Турбо гарант започна строежа на новия си комплекс

  Компанията Турбо гарант започна строежа на нов комплекс в „Индустриален парк София-Божурище“, в който ще се помещава база за ремонт на турбокомпресори, складови площи, офиси и други помещения. Инвестицията е стойност близо 6 милиона лева.

 • Rompetrol възобновява дейност в рафинерията Petromidia Navodari

  31.08.2021 г. Rompetrol възобновява дейност в рафинерията Petromidia Navodari

  Рафинерията ще заработи след доставката на оборудване, необходимо за извършването на ремонти и инспекции на звената, засегнати от инцидент. Rompetrol планира поетапното пускане в експлоатация на производствените си единици в оперативен режим.

 • Сърбия провежда международно ВиК изложение през септемрви

  30.08.2021 г. Сърбия провежда международно ВиК изложение през септемрви

  По време на събитието ще бъдат представени последните тенденции, научни и производствени постижения в области като пречистване и разпределение на питейни и отпадъчни води, енергийна ефективност и други типове техническо оборудване.

 • Dura Automotive Systems и Almac строят модерен завод в Скопие

  26.08.2021 г. Dura Automotive Systems и Almac строят модерен завод в Скопие

  Двете компании ще обединят своята дългогодишна експертиза, за да произвеждат екструдирани алуминиеви компоненти за електрически и леки автомобили. За целта в гр. Скопие ще бъде изградено модерно предприятие върху площ от 18 000 кв.м.

 • MachTech&InnoTech ще се проведе от 14 до 17 септември 2021 г.

  25.08.2021 г. MachTech&InnoTech ще се проведе от 14 до 17 септември 2021 г.

  Промишленото изложение MachTech&InnoTech 2021 е планирано да се състои от 14 до 17 септември в Интер Експо Център (ИЕЦ). Очакванията са изложението да събере над 130 водещи български и чуждестранни компании, които ще презентират над 300 световни бранда.

 • България с най-големия завод за противоалергични тъкани в Европа

  24.08.2021 г. България с най-големия завод за противоалергични тъкани в Европа

  Немското дружество Allergo Healthcare избра България като локация за изграждане на най-големия завод за противоалергични тъкани в Европа. Предприятието ще се намира в гр. Плевен и ще се простира върху площ от 6000 кв.м.

HR новини

 • Един работен ден на инж. Антон Андонов от АК Електрик

  В днешното издание на рубриката „Един работен ден на...“ Ви срещаме с инж. Антон Андонов, който вече 6 години заема длъжността ръководител „Проект“ в направление „Автоматизация“ във фирма АК Електрик. Пред екипа ни инж. Андонов разказа за динамичния си работен ден, изпълнен с разнообразни задачи, свързани с цялостния процес по реализация на проектите и с активна комуникация с различни експерти. Какво харесва най-много в работата си инж. Андонов, както и какви са извънработните дейности, които сплотяват екипа, вижте в интервюто...

 • PRODUCTIVITY by Career Show ще се проведе онлайн на 28 октомври

  На предстоящото онлайн събитие PRODUCTIVITY by Career Show, което ще се проведе на 28 октомври т.г., признати кариерни ментори и бизнес консултанти ще навлязат в детайли за успешните методи за повишаване на продуктивността.

 • Един работен ден на Владимир Върбанов от БКК 95

  Между многобройните си работни задачи като ръководител „Производство“ на една от производствените бази на БКК 95 г-н Владимир Върбанов се срещна с екипа ни, за да разкаже за своя професионален път като част от доказаното българско дружество.

 • Адеко организира уебинар за кариерно ориентиране на 21 октомври

  На 21 октомври 2021 г. Адеко България организира уебинар „Кариерно ориентиране и виртуално интервю за работа“, научи Борса.bg от HR компанията. Събитието ще се състои от 10:00 до 11:30 ч. Microsoft Teams Live Event.

 • Един работен ден на инж. Радмила Томова от АК Електрик

  Ръководейки проектите в направление „Влакова индустрия“ на АК Електрик, инж. Радмила Томова умело проявява едновременно гъвкавост и умения за стриктно планиране, комуникира ефективно с всички звена и не губи фокуса върху клиентите, които са ключова ценност за компанията. В разговора ни за множеството отговорности и предизвикателства в работния процес, ясно отличаваме нейния неподправен ентусиазъм и мотивация. Ето защо бързаме да Ви запознаем с младата дама, която днес е гост в рубриката ни „Един работен ден на…“.

 • Радослав Кошков е финалист в конкурса „Мениджър на годината“

  Регионалният мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово – г-н Радослав Кошков, е един от десетте финалисти в тазгодишното издание на конкурса „Мениджър на годината“. Надпреварата се организира от списание „Мениджър“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6