Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

 • Девня Цимент стана инвеститор за 2014 г.

  10.02.2015 г. Девня Цимент стана инвеститор за 2014 г.

  „Девня цимент” АД получи приза „Инвеститор на годината” 2014 по време на официална церемония по връчването на годишните награди на Българска агенция за инвестиции (БАИ).

 • Булпрос, КАН Учтехспорт и Рефан България с награди от ГБИТК

  10.02.2015 г. Булпрос, КАН Учтехспорт и Рефан България с награди от ГБИТК

  Германо-Българска Индустриално-търговска камара (ГБИТК) награди за единадесети път компании, допринесли за развитието на българо-германските икономически отношения през изминалата година, съобщиха за Борса.bg от ГБИТК.

 • Parker с положителни финансови резултати от дейността си за 2014

  04.02.2015 г. Parker с положителни финансови резултати от дейността си за 2014

  Parker Hannifin, международно утвърдена компания в сферата на технологиите и решенията за задвижване и управление на процеси в индустрията, регистрира 4% ръст на продажбите за последното тримесечие на 2014 г. спрямо същия отчетен период на 2013 г.

 • Rockwell Automation с 6% ръст на оперативната печалба

  04.02.2015 г. Rockwell Automation с 6% ръст на оперативната печалба

  Rockwell Automation, лидер в областта на индустриалната автоматизация, съобщи за 2.1% растеж на продажбите за последното тримесечие на 2014 г., спрямо същия период на 2013 г., се посочва в официална информация, публикувана на сайта на компанията.

 • Международен форум за иновации на 25 февруари в София

  04.02.2015 г. Международен форум за иновации на 25 февруари в София

  Международният форум за иновации, Innovation Explorer Day, ще се проведе на 25 февруари 2015 г., в Sofia Event Center, съобщиха за Борса.bg от БАИТ. Организатори на събитието са Капитал и Иновейшън Стартър Бокс.

 • Бизнес климатът у нас се подобрява

  04.02.2015 г. Бизнес климатът у нас се подобрява

  През януари 2015 г. общият показател на бизнес климата у нас се повишава с 3.8 пункта спрямо предходния месец, сочи изследване на НСИ като вследствие от подобреното мнение на стопанските ръководители в промишлеността, строителството и секторът на услугите.

 • Кръгла маса на тема: „Технологии за управление на водите"

  30.01.2015 г. Кръгла маса на тема: „Технологии за управление на водите"

  На 27 февруари 2015 г. в гр. Делхи, Индия, ще се проведе Кръгла маса на тема „Технологии за управление на водите“ по линия на ACEM (форум Азия-Европа), съобщиха за Борса.bg от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

 • WILO с награда за ефективно управление на качеството

  28.01.2015 г. WILO с награда за ефективно управление на качеството

  Водещата немска компания WILO получи награда за ефективно управление на качеството от Института по управление на технологиите към университета Санкт Гален, Швейцария.

 • Индустриални фирми могат да участват в изложба в Китай

  27.01.2015 г. Индустриални фирми могат да участват в изложба в Китай

  Български компании, предлагащи продукти в областта на електрониката и роботиката, както и пречистващи системи за въздух и вода, имат възможност да вземат участие в международна изложба в гр. Нандзин, Китай, съобщиха за Борса.bg от ИАНМСП.

 • Ringfeder придоби на 100% Tschan

  24.01.2015 г. Ringfeder придоби на 100% Tschan

  Сред придобиванията през миналата година бе сключеният стратегически съюз между индустриалните компании Ringfeder и Tschan. Немската компания Ringfeder придоби на 100% водещия производител на механични съединители за тежката промишленост Tschan.

HR новини

 • Маргарета Сайлер ще говори на The Future of Work 2022

  Сред лекторите на предстоящата през октомври конференция The Future of Work Summit: Creating Change ще бъде г-жа Маргарета Сайлер, работила като старши HR мениджър в Tesla, научи Борса.bg от Karieri.bg. Тя е един от авторите на книгата Culture Up.

 • Manpower България ще излъчи поредния епизод на Клуб HR Navigator

  На 17 септември от 9:30 ч. Manpower България ще излъчи поредния епизод от поредицата „Клуб HR Navigator“, научи Борса.bg от компанията. Дискусията ще бъде на тема „Diversity and inclusion – двигатели на промяната в съвременната бизнес култура“.

 • Станете част от водещото кариерно експо Career Show 2022

  Предстои водещото кариерно събитие за квалифицирани кадри Career Show 2022. Форумът ще се проведе хибридно – на живо на 20 септември в Sofia Event Center, мол Парадайс и онлайн на 21 септември, информираха за Борса.bg организаторите.

 • Даниела Йорданова застава начело на Nestle за югоизточния пазар

  От началото на септември г-жа Даниела Йорданова заема поста бизнес мениджър „Шоколадови изделия“ за югоизточния пазар в Nestle, научи Борса.bg от компанията. Назначението на ръководната длъжност е резултат от доказания ѝ професионализъм.

 • Невена Милева от Мултивак България Продакшън за успешния HR

  Във взаимоотношенията работодател-служител успешният HR специалист следва да балансира и да намира начин за поднасяне и на добрите новини, и на негативните. Така смята г-жа Невена Милева от „Мултивак България Продакшън“ ЕООД, научи Борса.bg от Инженер.bg.

 • Мелексис България ще бъде част от Тук – Там Kошер 2022

  Мелексис България (Melexis) ще се включи в кариерния форум Тук – Там Kошер 2022, научи Борса.bg. В рамките на събитието, което ще се състои на 16 септември в Интер Експо Център – София, успели българи от цял свят ще разкажат своите истории за смели иновации.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6