Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

 • Harmonic Drive ще вземе участие в SMART Automation в Австрия

  01.04.2015 г. Harmonic Drive ще вземе участие в SMART Automation в Австрия

  Harmonic Drive AG, водещ немски производител в областта на задвижванията, ще участва в австрийското индустриално изложение SMART Automation в Линц, в дните от 19 до 21 май тази година, съобщиха за Борса.bg от фирма Атлас Техник.

 • Atlas Copco Компресорна техника с 33% ръст на приходите

  01.04.2015 г. Atlas Copco Компресорна техника с 33% ръст на приходите

  Направлението Компресорна техника на водещия световен производител на индустриални решения Atlas Copco отчете ръст от 23% на оперативната печалба за 2014 г. спрямо 2013 г., сочат официални данни от годишния финансов отчет на компанията.

 • Grundfos затвърждава пазарните си позиции през 2014 г.

  27.03.2015 г. Grundfos затвърждава пазарните си позиции през 2014 г.

  Grundfos, водещ световен производител на помпи, отбеляза ръст от 1.6% на продажбите, в резултат на което фирмата регистрира оборот от 23.6 млрд. датски крони, се съобщава в официална информация, публикувана на сайта на компанията.

 • Бе открита втората конференция „Иновации и предприемачество“

  27.03.2015 г. Бе открита втората конференция „Иновации и предприемачество“

  Втората годишна конференция "Иновации и предприемачество 2015: Индустриално развитие, клъстери и технологии" бе открита от заместник-министъра на икономиката Любен Петров, съобщи за Борса.bg Министерството на икономиката.

 • Ще се проведе индустриален форум за подизпълнители в Минск

  26.03.2015 г. Ще се проведе индустриален форум за подизпълнители в Минск

  От 12 до 15 май 2015 г., за пета поредна година в столицата на Беларус Минск ще се проведе Белоруски индустриален бизнес форум за подизпълнители, съобщиха за Борса.bg от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

 • KRAL ще представи новости на POWER-GEN Europe

  25.03.2015 г. KRAL ще представи новости на POWER-GEN Europe

  Водещият австрийски производител на винтови помпи и разходомери KRAL, ще представи новости и иновативни решения на едно от най-мащабните индустриални изложения в Европа POWER-GEN Europe, съобщиха за Борса.bg от фирма Икома.

 • Socomec ще участва в изложението Energy Class Factory в Париж

  25.03.2015 г. Socomec ще участва в изложението Energy Class Factory в Париж

  Socomec, лидер в производството на непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS), ще вземе участие в индустриалния форум Energy Class Factory в Париж, информираха от утвърдената българска фирма DTS - “Цифрови Преносни Системи“.

 • Индексът на промишленото производство нараства с 2.0%

  24.03.2015 г. Индексът на промишленото производство нараства с 2.0%

  През януари 2015 г., индексът на промишленото производство, изчислен от сезонно изгладените данни, нараства с 2% в спрямо декември 2014 година, сочат предварителни данни на НСИ.

 • Endress+Hauser увеличи нетните продажби за 2014 г. с 11%

  19.03.2015 г. Endress+Hauser увеличи нетните продажби за 2014 г. с 11%

  Утвърденият производител на контролно-измервателна техника Endress+Hauser реализира ръст от близо 11% на нетните продажби за финансовата 2014 г., надхвърлящи 2 милиарда евра, съобщиха за Борса.bg от фирма Интертех-Аутомейшън.

 • Wandfluh с участие на тазгодишния Хановерски панаир

  19.03.2015 г. Wandfluh с участие на тазгодишния Хановерски панаир

  Водещият швейцарска производител на хидравлика и електроника Wandfluh ще вземе участие в най-големия индустриален форум в Европа - Hannover Messe, от 13 до 17 април 2015 г., съобщиха от фирма "Хидротех" ЕООД, представител на компанията у нас.

HR новини

 • Никол Георгиева е новият HR мениджър на ЛЕМ България

  От 1 октомври 2021 г. Никол Георгиева пое ролята на мениджър „Човешки ресурси“ и център за споделени HR услуги в ЛЕМ България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитие на звеното на локално ниво.

 • Top Skills Recruitment организира безплатни консултации

  От 22 до 26 ноември 2021 г. Top Skills Recruitment организира индивидуални срещи, в рамките на които можете да се възползвате от безплатна професионална кариерна консултация, както и да разберете повече за предложения за работа на HR компанията.

 • Събитие на Career Show обединява водещи български експерти

  Онлайн събитието за професионалисти в сферата на маркетинга, продажбите и клиентското обслужване Career Show Marketing, Sales & Customer Service ще се проведе на 30 ноември. От 9:00 до 19:00 ч. гостите могат да се срещнат лично с водещи работодатели.

 • Ценени ли сме на работното място? Вижте коментара на Top Skills

  Експертен коментар на резултатите от съвместното ни проучване с Top Skills Recruitment направи Симона Любенова, специалист „Маркетинг и дигитални комуникации“ във водещата компания за подбор на персонал.

 • Career Show със събитие, посветено на маркетинга и продажбите

  На 30 ноември т.г. ще се проведе специализираното онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти Career Show Marketing, Sales & Customer Service. В него ще вземат участие над 50 компании от България и Европа.

 • Един работен ден на инж. Антон Андонов от АК Електрик

  В днешното издание на рубриката „Един работен ден на...“ Ви срещаме с инж. Антон Андонов, който вече 6 години заема длъжността ръководител „Проект“ в направление „Автоматизация“ във фирма АК Електрик. Вижте интервюто ни с инж. Антонов...

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6