Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

 • Бош Електроинструменти стартира успешно 2015 г.

  09.05.2015 г. Бош Електроинструменти стартира успешно 2015 г.

  Водещият производител на електроинструменти и консумативи за тях Бош Електроинструменти регистрира окуражаващ ръст за първото тримесечие на 2015 г., съобщиха за Борса.bg от офиса в България.

 • Мобилно шоу на Kampmann представя новостите на компанията

  07.05.2015 г. Мобилно шоу на Kampmann представя новостите на компанията

  Kampmann, водеща немска компания в областта на техниката и техническите решения за ОВК, продължава представянето на новите си продукти, съобщиха за Борса.bg от фирма Акватерм – оторизиран сервиз и представител на компанията за България.

 • Швейцарска фирма търси производители на отоплителни системи

  29.04.2015 г. Швейцарска фирма търси производители на отоплителни системи

  Швейцарска фирма търси възможности за създаване на бизнес партньорства с български компании – производители на отоплителни системи на течно гориво (котли, горелки, регулатори), информираха за Борса.bg от Национален експортен портал.

 • Kemmler ще представи технологични новости на Moulding Expo 2015

  29.04.2015 г. Kemmler ще представи технологични новости на Moulding Expo 2015

  Утвърденият немски производител на окомплектовки за металообработващи машини Kemmler ще вземе участие в новия международен панаир в областта на технологиите за формоване, леене и шприцване Moulding Expo 2015.

 • Trelleborg затвърди пазарните си позиции и през 2014 г.

  29.04.2015 г. Trelleborg затвърди пазарните си позиции и през 2014 г.

  Водещият шведски производител на индустриални маркучи Trelleborg Industrie завърши финансовата 2014 г. с ръст на нетните продажби от 5% в сравнение с 2013 г., съобщиха за Борса.bg от фирма Аква Джет 2011.

 • Футболната звезда Луис Суарес увековечен с боите на AkzoNobel

  24.04.2015 г. Футболната звезда Луис Суарес увековечен с боите на AkzoNobel

  Футболната легенда Луис Суарес бе изобразен на стените на старото си училище в Монтевидео, Уругвай, с бои на водещата холандска компания в областта на индустриалните бои и покрития AkzoNobel, съобщиха за Борса.bg от фирма Bright 2000.

 • Universal Robots отчете 70% ръст на оборота за 2014 г.

  24.04.2015 г. Universal Robots отчете 70% ръст на оборота за 2014 г.

  Водещият датски производител в областта на роботизацията Universal Robots отбеляза сериозен ръст на приходите за 2014 г. в размер на 70%, постигайки значителните 218,385 млн. датски крони спрямо 128,137млн. за 2013 г., съобщиха за Борса.bg от фирма СолТех.

 • Рувекс вече предлага техническите решения на Coes

  23.04.2015 г. Рувекс вече предлага техническите решения на Coes

  Фирма Рувекс, водеща българска търговска и инженерингова компания в областта на ОВК и ВиК решенията, обяви сътрудничеството си с доказания италиански производител на продукти и системи за водопроводи, отопление и санитария Coes.

 • България е третата най-желана дестинации за аутсорсинг в света

  23.04.2015 г. България е третата най-желана дестинации за аутсорсинг в света

  „България е единствената европейска страна в ТОП 10 на най-добрите дестинации за аутсорсинг”, заяви Даниела Везиева, заместник-министър на икономиката, на Четвъртата годишна кръгла маса “Bulgarian ICT Watch”.

 • Desmi завърши успешно финансовата 2014 г.

  20.04.2015 г. Desmi завърши успешно финансовата 2014 г.

  Desmi, водещ производител на зъбни помпи с вътрешно зацепване, отбеляза 13% ръст на продажбите за 2014 г. спрямо предходната година, информираха за Борса.bg от фирма Евротех - ексклузивен представител на компанията за България.

HR новини

 • Никол Георгиева е новият HR мениджър на ЛЕМ България

  От 1 октомври 2021 г. Никол Георгиева пое ролята на мениджър „Човешки ресурси“ и център за споделени HR услуги в ЛЕМ България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитие на звеното на локално ниво.

 • Top Skills Recruitment организира безплатни консултации

  От 22 до 26 ноември 2021 г. Top Skills Recruitment организира индивидуални срещи, в рамките на които можете да се възползвате от безплатна професионална кариерна консултация, както и да разберете повече за предложения за работа на HR компанията.

 • Събитие на Career Show обединява водещи български експерти

  Онлайн събитието за професионалисти в сферата на маркетинга, продажбите и клиентското обслужване Career Show Marketing, Sales & Customer Service ще се проведе на 30 ноември. От 9:00 до 19:00 ч. гостите могат да се срещнат лично с водещи работодатели.

 • Ценени ли сме на работното място? Вижте коментара на Top Skills

  Експертен коментар на резултатите от съвместното ни проучване с Top Skills Recruitment направи Симона Любенова, специалист „Маркетинг и дигитални комуникации“ във водещата компания за подбор на персонал.

 • Career Show със събитие, посветено на маркетинга и продажбите

  На 30 ноември т.г. ще се проведе специализираното онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти Career Show Marketing, Sales & Customer Service. В него ще вземат участие над 50 компании от България и Европа.

 • Един работен ден на инж. Антон Андонов от АК Електрик

  В днешното издание на рубриката „Един работен ден на...“ Ви срещаме с инж. Антон Андонов, който вече 6 години заема длъжността ръководител „Проект“ в направление „Автоматизация“ във фирма АК Електрик. Вижте интервюто ни с инж. Антонов...

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6