Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

 • Trelleborg затвърди пазарните си позиции и през 2014 г.

  29.04.2015 г. Trelleborg затвърди пазарните си позиции и през 2014 г.

  Водещият шведски производител на индустриални маркучи Trelleborg Industrie завърши финансовата 2014 г. с ръст на нетните продажби от 5% в сравнение с 2013 г., съобщиха за Борса.bg от фирма Аква Джет 2011.

 • Футболната звезда Луис Суарес увековечен с боите на AkzoNobel

  24.04.2015 г. Футболната звезда Луис Суарес увековечен с боите на AkzoNobel

  Футболната легенда Луис Суарес бе изобразен на стените на старото си училище в Монтевидео, Уругвай, с бои на водещата холандска компания в областта на индустриалните бои и покрития AkzoNobel, съобщиха за Борса.bg от фирма Bright 2000.

 • Universal Robots отчете 70% ръст на оборота за 2014 г.

  24.04.2015 г. Universal Robots отчете 70% ръст на оборота за 2014 г.

  Водещият датски производител в областта на роботизацията Universal Robots отбеляза сериозен ръст на приходите за 2014 г. в размер на 70%, постигайки значителните 218,385 млн. датски крони спрямо 128,137млн. за 2013 г., съобщиха за Борса.bg от фирма СолТех.

 • Рувекс вече предлага техническите решения на Coes

  23.04.2015 г. Рувекс вече предлага техническите решения на Coes

  Фирма Рувекс, водеща българска търговска и инженерингова компания в областта на ОВК и ВиК решенията, обяви сътрудничеството си с доказания италиански производител на продукти и системи за водопроводи, отопление и санитария Coes.

 • България е третата най-желана дестинации за аутсорсинг в света

  23.04.2015 г. България е третата най-желана дестинации за аутсорсинг в света

  „България е единствената европейска страна в ТОП 10 на най-добрите дестинации за аутсорсинг”, заяви Даниела Везиева, заместник-министър на икономиката, на Четвъртата годишна кръгла маса “Bulgarian ICT Watch”.

 • Desmi завърши успешно финансовата 2014 г.

  20.04.2015 г. Desmi завърши успешно финансовата 2014 г.

  Desmi, водещ производител на зъбни помпи с вътрешно зацепване, отбеляза 13% ръст на продажбите за 2014 г. спрямо предходната година, информираха за Борса.bg от фирма Евротех - ексклузивен представител на компанията за България.

 • Sulzer увеличи оперативната си печалба за 2014 г. с 2.6%

  16.04.2015 г. Sulzer увеличи оперативната си печалба за 2014 г. с 2.6%

  Sulzer, водещ швейцарски производител на помпи и помпено оборудване, регистрира ръст от 2.6% на оперативната печалба за финансовата 2014 г. в сравнение с предходната година, съобщиха от фирма Кселекс.

 • JUMO в „Енциклопедия на германските глобални пазарни лидери”

  16.04.2015 г. JUMO в „Енциклопедия на германските глобални пазарни лидери”

  Компанията JUMO бе включена в книгата „Енциклопедия на германските глобални пазарни лидери”, отразяваща ефективността и иновативността на водещите немски компании, съобщиха за Борса.bg от ЮМО България.

 • Schaeffler Group с оборот от 12.1 милиарда евра през 2014 г.

  14.04.2015 г. Schaeffler Group с оборот от 12.1 милиарда евра през 2014 г.

  Schaeffler Group, водещ в световен мащаб производител на търкалящи лагери, регистрира покачване на приходите с 8.2% за 2014 г. спрямо предходната година, бе съобщено в официална информация, публикувана на сайта на компанията.

 • Британска фирма търси български бизнес партньори

  09.04.2015 г. Британска фирма търси български бизнес партньори

  Британска фирма търси възможности за сътрудничество с български компании, развиващи дейност в областта на светлинните технологии, информираха от Национален експортен портал.

HR новини

 • Един работен ден на инж. Антон Андонов от АК Електрик

  В днешното издание на рубриката „Един работен ден на...“ Ви срещаме с инж. Антон Андонов, който вече 6 години заема длъжността ръководител „Проект“ в направление „Автоматизация“ във фирма АК Електрик. Пред екипа ни инж. Андонов разказа за динамичния си работен ден, изпълнен с разнообразни задачи, свързани с цялостния процес по реализация на проектите и с активна комуникация с различни експерти. Какво харесва най-много в работата си инж. Андонов, както и какви са извънработните дейности, които сплотяват екипа, вижте в интервюто...

 • PRODUCTIVITY by Career Show ще се проведе онлайн на 28 октомври

  На предстоящото онлайн събитие PRODUCTIVITY by Career Show, което ще се проведе на 28 октомври т.г., признати кариерни ментори и бизнес консултанти ще навлязат в детайли за успешните методи за повишаване на продуктивността.

 • Един работен ден на Владимир Върбанов от БКК 95

  Между многобройните си работни задачи като ръководител „Производство“ на една от производствените бази на БКК 95 г-н Владимир Върбанов се срещна с екипа ни, за да разкаже за своя професионален път като част от доказаното българско дружество.

 • Адеко организира уебинар за кариерно ориентиране на 21 октомври

  На 21 октомври 2021 г. Адеко България организира уебинар „Кариерно ориентиране и виртуално интервю за работа“, научи Борса.bg от HR компанията. Събитието ще се състои от 10:00 до 11:30 ч. Microsoft Teams Live Event.

 • Един работен ден на инж. Радмила Томова от АК Електрик

  Ръководейки проектите в направление „Влакова индустрия“ на АК Електрик, инж. Радмила Томова умело проявява едновременно гъвкавост и умения за стриктно планиране, комуникира ефективно с всички звена и не губи фокуса върху клиентите, които са ключова ценност за компанията. В разговора ни за множеството отговорности и предизвикателства в работния процес, ясно отличаваме нейния неподправен ентусиазъм и мотивация. Ето защо бързаме да Ви запознаем с младата дама, която днес е гост в рубриката ни „Един работен ден на…“.

 • Радослав Кошков е финалист в конкурса „Мениджър на годината“

  Регионалният мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Северна Македония и Косово – г-н Радослав Кошков, е един от десетте финалисти в тазгодишното издание на конкурса „Мениджър на годината“. Надпреварата се организира от списание „Мениджър“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6