Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

 • Systemair с ново попълнение в групата в Словения

  15.10.2015 г. Systemair с ново попълнение в групата в Словения

  Водещата компания в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията Systemair продължава сериозното си структурно развитие, присъединявайки производствената дивизия „Въздухообработващи централи” на словенската компания Kolektor koling d.o.o.

 • Фесто Производство ЕООД отпразнува 25 години дейност у нас

  23.09.2015 г. Фесто Производство ЕООД отпразнува 25 години дейност у нас

  На 11 септември една от най-големите компании в областта на индустриалната автоматизация - Festo, отпразнува тържествено двадесет и пет години производствена дейност у нас, осъществявана от нейното дъщерно дружество Фесто Производство ЕООД.

 • ANDRITZ с убедително представяне за първата половина на 2015 г.

  16.09.2015 г. ANDRITZ с убедително представяне за първата половина на 2015 г.

  Водещата австрийска група ANDRITZ, специализирана в производството на технологично оборудване и съоръжения за водноелектрически централи, отбеляза убедително представяне за първата половина на 2015 г.

 • Nordic Water ще вземе участие в Aquatech Амстердам 2015

  15.09.2015 г. Nordic Water ще вземе участие в Aquatech Амстердам 2015

  Шведският пионер в областта на водоснабдяването и третирането на отпадни води Nordic Water (Meva) ще вземе участие в утвърденото европейско изложение, посветено на водни технологии и технически решения, Aquatech Амстердам 2015.

 • Aventics ще демонстрира новости на MOTEK 2015

  14.09.2015 г. Aventics ще демонстрира новости на MOTEK 2015

  Един от глобалните лидери – производители на пневматични системи и компоненти Aventics ще демонстрира технологични новости на световно утвърдения индустриален форум Motek 2015, съобщиха за Борса.bg oт фирма БР Техника, търговски партньор за България на компанията.

 • Метал Технолоджи Груп АД избира търговски посредници с опит

  09.09.2015 г. Метал Технолоджи Груп АД избира търговски посредници с опит

  Метал Технолоджи Груп АД търси търговски посредници с доказан опит с цел разрастване на клиентската мрежа на компанията, съобщиха за Борса.bg от Националния експортен портал на България.

 • Немски компании с интерес за сътрудничество с български фирми

  09.09.2015 г. Немски компании с интерес за сътрудничество с български фирми

  Немски компании от областта на машиностроенето и автомобилостроенето се готвят за посещение в България през първата половина на 2016 г., съобщиха за Борса.bg от ИАНМСП.

 • Varisco с успешно представяне на FILDA 2015

  07.09.2015 г. Varisco с успешно представяне на FILDA 2015

  Varisco S.p.A., водещ италиански производител на помпи и помпено оборудване, взе участие в утвърдения международния форум FILDA, провел се в края на юли т.г. в столицата на Ангола – Луанда, съобщиха за Борса.bg от фирма П и М Консултинг.

 • DTS: VISA с награда за индустриална безопасност

  04.09.2015 г. DTS: VISA с награда за индустриална безопасност

  Водещият италиански производител на дизелгенератори VISA S.p.a. бе удостоен с награда за своя принос и отдаденост към италианския национален проект „Индустриална безопасност”, съобщиха за Борса.bg от фирма DTS - „Цифрови Преносни Системи”.

 • Годо Сензор: Sick пожъна огромен успех на ACHEMA тази година

  01.09.2015 г. Годо Сензор: Sick пожъна огромен успех на ACHEMA тази година

  Утвърденият производител в областта на сензорните технологии Sick отбеляза блестящо представяне тази година на един от най-значимите международни индустриални форуми – ACHEMA, съобщиха за Борса.bg от фирма Годо Сензор.

HR новини

 • Никол Георгиева е новият HR мениджър на ЛЕМ България

  От 1 октомври 2021 г. Никол Георгиева пое ролята на мениджър „Човешки ресурси“ и център за споделени HR услуги в ЛЕМ България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление и развитие на звеното на локално ниво.

 • Top Skills Recruitment организира безплатни консултации

  От 22 до 26 ноември 2021 г. Top Skills Recruitment организира индивидуални срещи, в рамките на които можете да се възползвате от безплатна професионална кариерна консултация, както и да разберете повече за предложения за работа на HR компанията.

 • Събитие на Career Show обединява водещи български експерти

  Онлайн събитието за професионалисти в сферата на маркетинга, продажбите и клиентското обслужване Career Show Marketing, Sales & Customer Service ще се проведе на 30 ноември. От 9:00 до 19:00 ч. гостите могат да се срещнат лично с водещи работодатели.

 • Ценени ли сме на работното място? Вижте коментара на Top Skills

  Експертен коментар на резултатите от съвместното ни проучване с Top Skills Recruitment направи Симона Любенова, специалист „Маркетинг и дигитални комуникации“ във водещата компания за подбор на персонал.

 • Career Show със събитие, посветено на маркетинга и продажбите

  На 30 ноември т.г. ще се проведе специализираното онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти Career Show Marketing, Sales & Customer Service. В него ще вземат участие над 50 компании от България и Европа.

 • Един работен ден на инж. Антон Андонов от АК Електрик

  В днешното издание на рубриката „Един работен ден на...“ Ви срещаме с инж. Антон Андонов, който вече 6 години заема длъжността ръководител „Проект“ в направление „Автоматизация“ във фирма АК Електрик. Вижте интервюто ни с инж. Антонов...

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6