Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Nordlogic се присъединява към AROBS Group 09.08.2022 г.

In English  In Macedonian  In Romanian   In Serbian

 

Tехнологичната компания AROBS Transilvania Software, обяви пълното придобиване на Nordlogic, местна група от компании, специализирана в разработването на персонализирани софтуерни продукти и платформи, с офиси в Клуж-Напока, Орадя (Румъния) и Сиатъл (САЩ), научи Борса.bg от Balkanengineer.com.

 

 

След приключването на транзакцията AROBS ще разшири своя екип, като интегрира повече от 60 програмисти, тестери и консултанти по разработка на софтуер. По този начин компанията ще засили присъствието си в Трансилвания и Западна Румъния, както и в Северна Америка.

 

Nordlogic е основана през 2006 г. в Клуж-Напока от румънските предприемачи Андрей Олариу и Овидиу Кодряну. През своите 17 години съществуване Nordlogic разработи и внедри уеб и облачни приложения, както и софтуер, базиран на семейството технологии на Microsoft, за местни и международни клиенти в Европа, Обединеното кралство, Израел и САЩ. Клиентите на компанията работят в различни индустрии, като финансови услуги, технологии, производство, медии, здравеопазване, организации с нестопанска цел и др. През 2021 г. Nordlogic Group регистрира консолидирани приходи от приблизително 9.7 милиона леи.

 

Източник на снимковия материал: freepik.com

HR новини

 • Джакопо Андреозе ще застане начело на Angelini Pharma

  Начело на фармацевтичната компания Angelini Pharma предстои да застане Джакопо Андреозе, научи Борса.bg от Karieri.bg. Компанията работи в областта на мозъчното здраве, психичното здраве, епилепсията и потребителското здравеопазване.

 • Кока-Кола ХБК България има нов директор „Техническа функция“

  Ренато Беритич поема позицията директор „Техническа функция“ в Кока-Кола ХБК България, научи Борса.bg от Actualno.bg. Една от главните цели на новият директор е да наеме близо 450 професионалисти, които да отговарят за различните дейности в производството.

 • Visteon избра Велизар Димов за поста вицепрезидент „Инженеринг“

  Г-н Велизар Димов зае поста вицепрезидент „Инженеринг“ за Европа на глобалната компания, специализирана в автомобилните технологии, Visteon, като той е първият българин, който ще ръководи инженеринговите ѝ дейности, научи Борса.bg от Economy.bg.

 • Менпауър България излъчи юбилеен епизод на Клуб HR навигатор

  На 29 октомври Менпауър България излъчи 10-ти юбилеен епизод на Клуб HR навигатор, научи Борса.bg от компанията. Дискутираната тема бе за кариерното ориентиране на младежите и рецептата за успешен старт в професионалната им кариера.

 • Какво сочи проучване на Career Show за заплащането в ИТ сектора

  Career Show проведе проучване за удовлетвореността от работното място, което разглежда перспективите за развитие в ИТ сектора, съобщиха за Борса.bg от организацията. Анализът на резултатите разкрива интересни детайли.

 • Предстои двудневното онлайн събитие Career Show Tech 2022

  На 29 и 30 ноември 2022 г. ще се проведе двудневното онлайн събитие Career Show Tech 2022, в което представители от световни ИТ компании ще бъдат специални гост лектори, съобщиха за Борса.bg организаторите от Career Show.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6