Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Multivac е един от „50-те лидера за устойчивост и климат“ 12.01.2021 г.

Multivac е единственият доставчик на решения за опаковане, който попадна сред „50-те лидера за устойчивост и климат“ (50 Sustainability & Climate Leaders), научи Борса.bg от Мултивак България. Проектът 50 Sustainability & Climate Leaders е иницииран от Bloomberg и Организацията на обединените нации (ООН) и подчертава новаторския принос на водещи компании в постигането на амбициозни климатични цели на ООН, насърчавайки по този начин по-висока ангажираност в широк кръг от пазари.

 

 

Благодарение на своята цялостна стратегия за устойчивост, международната група на Multivac е получила препоръка за участие в световната кампания като една от 50-те образцови компании по отношение на опазването на климата и енергийната ефективност.

 

Ставайки част от поредица програми, инициирани от Bloomberg и ООН, компаниите ще представят разнообразни подходи, обхващащи всички аспекти на устойчивостта, както и ще демонстрират, че предприемаческият успех и екологичната ангажираност вървят ръка за ръка.

 

През първото тримесечие на 2021 г. в централата на ООН в Ню Йорк, САЩ се планира и провеждането на среща на върха на всички „лидери за устойчивост и климат“.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Мултивак България, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Multivac

HR новини

 • Кандитатствайте за стажантската програма на Schneider Electric

  Schneider Electric обяви старта на своята нова стажантска програма Be Smart. Start!, съобщиха за Борса.bg от Шнайдер Електрик България. Тя предлага 12-месечни платени стажове за млади специалисти в различни области – анализ на данни, автоматизация и човешки ресурси.

 • Инвестиции през 2020 разкриват над 4300 нови работни места

  През 2020 г. по Закона за насърчаване на инвестициите (ЗНИ) са сертифицирани проекти на стойност над 1 милд. лв., които ще разкрият 4351 нови работни места у нас, научи Борса.bg от Министерство на икономиката (МИ). Сертифицираните по ЗНИ проекти са 34 на брой.

 • Paysafe отваря нов офис в България

  Haй-гoлямaтa coфтyepнa ĸoмпaния y нac – Рауѕаfе – отваря нoв oфиc в България, научи Борса.bg от компанията. Той ще бъде ситуиран в гр. Варна. Новият офис e c плoщ oт 1600 ĸвaдpaтни мeтpa и щe ce нaмиpa в бизнec цeнтъp Vаrnа Тоwеrѕ.

 • Кои са тенденциите в HR през 2021

  2020 година бе белязана от световна пандемия и приоритетите на HR лидерите и работещите в сферата на Човешките ресурси трябваше бързо да се преориентират. Кои са HR тенденциите, които ще бъдат във фокуса през настоящата 2021 г., споделя г-н Бриан Кроп (Brian Kropp).

 • Има нужда от нaд 23 000 нoви paбoтни места в софтуерния сектор

  Въпреки COVID кризата, ръстът на софтуерния сектор през 2020 г. продължава да е висок – 10% и има потребност от нoви нaд 23 000 paбoтни мecтa в cлeдвaщитe пeт гoдини y нac, научи Борса.bg от Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ).

 • Регистрирайте се за Бюлетина ни с обяви и вземете подарък

  За Вас, мечтатели за добро кариерно развитие, създадохме Виртуален пътеводител „Открий мечтаната работа в техническия сектор“. А сега имаме и подарък за Вас! Регистрирайте се за Бюлетина с обяви за работа от Инженерна борса и ще Ви изпратим пътеводителя.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6