Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

MTG представи новата визия на корпоративния си уебсайт 19.02.2021 г.

Водещата българска металургична компания Метал Технолоджи Груп (MTG) представи новата визия на своята корпоративна уебстраница, научи Борса.bg от MTG.

 

 

„2020 г. беше предизвикателство, промяна и налагане на различен ритъм на живот, работа и бизнес за всички нас. През този период ние заложихме на създаването на нов фирмен сайт, след ребрандирането ни през 2019 г. С промяната искаме да откликнем на дигиталния и все по-динамичен начин на споделяне на съдържание. Затова се радваме, че финализирахме успешно този проект и сме щастливи да ви представим нашия нов, интересен и модерен фирмен сайт“, коментираха от MTG.

 

На обновения уебсайт на Метал Технолоджи Груп можете да откриете подробна информация за заводите на компанията, както и възможностите за производство, които предлага.

 

В състава на Метал Технолоджи Груп влизат три леярни – Осъм АД в гр. Ловеч, Алуком АД в гр. Плевен и Центромет АД в гр. Враца. Групата е основана през 1997 г., а преди това леярните са работили като самостоятелни заводи.

 

Повече информация за свободните работни и стажантски позиции в Метал Технолоджи Груп, както и подробности за продуктите и услугите на компанията можете да намерите ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Метал Технолоджи Груп

HR новини

 • Стартира HR Академията на Atos

  В края на февруари стартира HR Академията на Atos, научи Борса.bg от организаторите. Академията ще включва 15 лекции на интересни HR теми – Employer branding, Recruitment and Sourcing, Payroll, Workforce mangement, Learning and Development и много други.

 • ЧЕЗ България получи награда от Employer Branding Awards 2021

  За поредна година ЧЕЗ България взе участие в Годишните награди на b2b Media – Employer Branding Awards 2021. В тазгодишното издание компанията зае трето място в категорията Employer Branding Innovation in Pandemic със своя проект „Енергия за бъдещето“.

 • Един работен ден на Полина Христова от Top Skills Recruiment

  Какво е необходимо, за да бъде процесът по подбор на кадри възможно най-ефективен? Ние можем дадем отговор – нужен е умел медиатор между работодателите и кандидатите. Тази амбициозна, но интригуваща професионална роля успешно изпълнява Полина Христова.

 • Отличиха HR стратегията на R&M България Производство

  На онлайн церемония, която се прове на 12 февруари 2021 г., производствената компания Райхле и Де-Масари България Пръдакшън бе удостоена с приза „HR стратегия на годината“ в конкурса Employer Branding Awards 2021 на B2B Media.

 • Schneider Electric България с приз от Employer Branding Awards

  Schneider Electric България завоюва второ място в категорията Employer of the Year на годишните награди Employer Branding Awards 2021 на b2b Media. Наградите отличават постиженията в областта на изграждането и утвърждаването на работодателския бранд.

 • Каква е била детската мечта на инж. Димитров от Агрополихим?

  Ако между работата и хобито си можем да сложим знак за равенство, а професията надминава очакванията ни, то сме от онези щастливци, които смело могат да заявят, че са реализирали своята детска мечта. Точно както госта в рубриката ни „Ако (не) бях инженер…“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6