Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Mostra Convegno Expocomfort ще се проведе през март 2018 г. 29.06.2017 г.

Едно от най-значимите в световен мащаб изложения за битови и промишлени инсталации Mostra Convegno Expocomfort ще се проведе от 13 до 16 март 2018 г. в Милано (Италия), съобщиха за Борса.bg от Камара на строителите в България (КСБ).

 

 

Събитието обхваща сектори като ОВК, ВиК, ВЕИ, когенерации, изолации, енергоспестяващи решения, сградна автоматизация, третиране на вода, санитария, смесители, оборудване за бани и др.

 

През 2018 г. предстои 41-вото издание на международния форум, а през 2016 г. в рамките му участваха повече от 2000 изложители от 55 страни. „Това е една добра възможност да представите продуктите и услугите си в глобален мащаб, да изградите ефективни бизнес контакти и да укрепите стратегическите си взаимоотношения с инженери, специалисти и монтажници, които прилагат решения и системи за интелигентни сгради”, коментираха от КСБ.

 

Повече за MC Expocomfort можете да научите ТУК.

 

Източник на снимковия материал: MC Expocomfort

HR новини

 • Стартира HR Академията на Atos

  В края на февруари стартира HR Академията на Atos, научи Борса.bg от организаторите. Академията ще включва 15 лекции на интересни HR теми – Employer branding, Recruitment and Sourcing, Payroll, Workforce mangement, Learning and Development и много други.

 • ЧЕЗ България получи награда от Employer Branding Awards 2021

  За поредна година ЧЕЗ България взе участие в Годишните награди на b2b Media – Employer Branding Awards 2021. В тазгодишното издание компанията зае трето място в категорията Employer Branding Innovation in Pandemic със своя проект „Енергия за бъдещето“.

 • Един работен ден на Полина Христова от Top Skills Recruiment

  Какво е необходимо, за да бъде процесът по подбор на кадри възможно най-ефективен? Ние можем дадем отговор – нужен е умел медиатор между работодателите и кандидатите. Тази амбициозна, но интригуваща професионална роля успешно изпълнява Полина Христова.

 • Отличиха HR стратегията на R&M България Производство

  На онлайн церемония, която се прове на 12 февруари 2021 г., производствената компания Райхле и Де-Масари България Пръдакшън бе удостоена с приза „HR стратегия на годината“ в конкурса Employer Branding Awards 2021 на B2B Media.

 • Schneider Electric България с приз от Employer Branding Awards

  Schneider Electric България завоюва второ място в категорията Employer of the Year на годишните награди Employer Branding Awards 2021 на b2b Media. Наградите отличават постиженията в областта на изграждането и утвърждаването на работодателския бранд.

 • Каква е била детската мечта на инж. Димитров от Агрополихим?

  Ако между работата и хобито си можем да сложим знак за равенство, а професията надминава очакванията ни, то сме от онези щастливци, които смело могат да заявят, че са реализирали своята детска мечта. Точно както госта в рубриката ни „Ако (не) бях инженер…“.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6