Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Miele инвестира 4 млн. евро в завода си в Румъния 21.04.2021 г.

In English  In Macedonian  In Romanian  In Serbian

 

Германската група Miele, специализирана в производството на домакински уреди, ще инвестира още 4 милиона евро за оборудване във фабриката си за производство на компоненти за домакински уреди в гр. Брашов, Централна Румъния през 2021 г., научи Борса.bg от BalkanEngineer.com.

 

 

По думите на генералния мениджър на румънската фабрика – г-н Флорин Мурешан, оборудването ще спомогне за повишаването на производствения капацитет на предприятието през втората половина на годината.

 

Освен това Miele ще стартира строежа на ново производствено хале със свързани офис площи в Брашов. Инвестицията е в продължение на средносрочните и дългосрочните планове за развитие на компанията, като новите помещения ще бъдат готови в края на 2023 г.

 

Фабриката на Miele в Брашов стартира дейност през есента на 2009 г. До момента общата инвестиция на дружеството в предприятието възлиза на над 35 – 40 млн. евро.

 

Източник на снимковия материал: miele.de

HR новини

 • ManpowerGroup представя кариерните очаквания на младите таланти

  Кое е най-важното за младите хора при избора на работодател? Какво очакват студентите от бъдещите си ръководители? Разберете на онлайн събитието „Кариерните очаквания на младите таланти“ на 19 май от 18:00 ч.

 • Джи Пи Груп отново отваря вратите си за стажанти

  Джи Пи Груп обяви, че ще стартира своята стажантска програма, за която набира кандидати в София, Бургас, Шумен и Пловдив. Основната цел на стажа е да подкрепи студентите по пътя на тяхното образование, предоставяйки им практически опит в реална среда.

 • Един работен ден на Моника Пейчева от АК Магнит

  Новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ – Моника Пейчева, вече повече от 4 години работи като машинен оператор във водещата производствена компания АК Магнит. Вижте какво сподели тя пред екипа ни в следващите редове...

 • Обявиха 100-те най-влиятелни ИТ личности в България

  Обявени са победителите в класацията на Career Show Index „Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България”. Класацията има за цел да даде гласност на добрите примери в ИТ индустрията у нас и да поощри личностите, които полагат усилия, за да развиват сектора.

 • Нора Бешкова е новият мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин

  Нора Бешкова поема позицията мениджър „Търговски маркетинг“ на Девин ЕАД. Тя ще ръководи и развива присъствието на марките DEVIN, Granini и Red Bull в над 35 000 обекта от търговската мрежа в цялата страна, научи Борса.bg от дружеството.

 • Сентилион внедрява нова cloud базирана ERP система

  „В един проект, който ще обхване всички отдели в компанията, ще оптимизираме, обновим и надградим съществуващите и установени практики в Сентилион, за да докажем за пореден път, че иновацията е в сърцата на всички служители“, коментираха от Сентилион.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6