Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

MaxEurope е водещ производител на велосипеди в Европа 17.03.2017 г.

Компанията MaxEurope, производител на велосипеди и детски стоки с отличителен дизайн за всяка марка, e сред най-големите работодатели в Пловдивския регион, с нарастващо присъствие и на Европейския пазар. Фирмата има повече от 1 000 сътрудници в града под Тепетата и произвежда около 500 хил. велосипеда годишно, които отиват на международния пазар, съобщава в прессъобщение дружеството.

 

 

MaxEurope притежава водещи маркибранша, като Shockblaze, Feffini, Sprint, Chipolino и Velotec. Продукцията за износ на фирмата достига над 92% от общия дял.

 

Фирмата стартира своята дейност през 1996 година, когато най-голямото дружество на холдинга – Макском ЕООД, развива търговска дейност с велосипеди и стоки за отглеждане на деца. В края на 90-те години компанията започва собствено производство на велосипеди. През 2014 г. фирмата увеличава своята складова база и прави голяма инвестиция в последно поколение оборудване за боядисване на велосипедни рамки и вилки.

 

Източник на снимков материал: MaxEurope

HR новини

 • Монделийз България търси стажанти в отдел „Човешки ресурси“

  Ти си студент в последна година в университета или наскоро завършил? А търсиш ли вълнуващи възможности за старт в кариерата? Тук е моментът да питаме „Обичаш ли шоколад?“. Страхотно, Монделийз България Продакшън търси стажант в отдел „Човешки ресурси“.

 • Един работен ден на инж. Бончев от Либхер-Транспортейшън Системс

  Да уловиш идея, да я оформиш в съзнанието си, както грънчарят прави изкусна ваза от парче глина, да я реализираш в продукт и накрая да видиш как той работи – ето това е работата на инженера. Днес си говорим с инж. Ангел Бончев от Либхер Транспортейшън Системс Марица.

 • Фесто Производство ще бъде на Career Show

  „На 10 септември 2019 г. в зала Арена Армеец в гр. София ще се проведе кариерното изложение Career Show 2019. Участие в него ще вземе и Фесто Производство“, съобщиха за Борса.bg от компанията. Фесто Производство е част германския концерн Festo AG & Co. KG.

 • Креативността е важно качество за екипа на Weber

  Всеки работодател има свой почерк и индивидуален подход при провеждане на интервю за работа. Снежана Семова, изпълнителен директор на Сен-Гобен Констракшън Продъктс България разказа върху какво поставя акцент при подбора на кадри.

 • Мултивак България: Нов ръководен екип пое Fritsch

  „Водещият производител на машини и оборудване за хлебни изделия Fritsch, който наскоро се присъедини към групата Multivac, има ново ръководство в лицето на Андреас Ейд и Франк Габриел“, научи Борса.bg от Мултивак България.

 • Мелексис ще търси нови таланти за екипа си на Career Show

  Мелексис България ще бъде един от участниците на кариерното изложение Career Show 2019. „Екипът на компанията ще ви очаква на 10 септември 2019 г., а локацията е зала Арена Армеец“, обявиха за Борса.bg от българското дружество.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6