Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

MaxEurope е водещ производител на велосипеди в Европа 17.03.2017 г.

Компанията MaxEurope, производител на велосипеди и детски стоки с отличителен дизайн за всяка марка, e сред най-големите работодатели в Пловдивския регион, с нарастващо присъствие и на Европейския пазар. Фирмата има повече от 1 000 сътрудници в града под Тепетата и произвежда около 500 хил. велосипеда годишно, които отиват на международния пазар, съобщава в прессъобщение дружеството.

 

 

MaxEurope притежава водещи маркибранша, като Shockblaze, Feffini, Sprint, Chipolino и Velotec. Продукцията за износ на фирмата достига над 92% от общия дял.

 

Фирмата стартира своята дейност през 1996 година, когато най-голямото дружество на холдинга – Макском ЕООД, развива търговска дейност с велосипеди и стоки за отглеждане на деца. В края на 90-те години компанията започва собствено производство на велосипеди. През 2014 г. фирмата увеличава своята складова база и прави голяма инвестиция в последно поколение оборудване за боядисване на велосипедни рамки и вилки.

 

Източник на снимков материал: MaxEurope

HR новини

 • Какво ново предстои да видим на Career Show 2020

  Career Show 2020 предстои на 24 ноември в зала Арена Армеец в столицата. „Освен над 100 български работодатели, търсещи активно нови попълнения за техните екипи, сме Ви подготвили и страхотна програма с ТОП лектори.“, споделиха за Борса.bg организаторите.

 • Надградете знанията си с Energy University на Schneider Electric

  „Energy University включва над 200 сертифицирани безплатни курса на 13 езика. Обученията обхващат пазари и индустрии, представляващи 72% от енергийното потребление в целия свят“, коментираха от Шнайдер Електрик България.

 • Един работен ден на Иван Терзиев от R&M България

  Днешният гост в рубриката ни „Един работен ден на...“ е студент, който съвсем наскоро стартира своята кариера като част от екипа на Райхле и Де-Масари България Пръдакшън (R&M), след като премина успешно първото издание на Инженерната академия на R&M България.

 • Един работен ден на инж. Петя Колева от АК Магнит

  Какво е необходимо за успешния професионален път на един млад специалист? Отговор потърсихме от една млада и усмихната дама, чието кариерно израстване преминава в утвърдената производствена компания АК Магнит.

 • Екипът на Луфтханза Техник София Ви очаква на Тук-Там Кошер 2020

  Луфтханза Техник София ще вземе участие на кариерното събитие Тук-Там Кошер 2020, което ще се проведе на 17 септември 2020 г. от 10:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център, в гр. София. Тук-Там Кошер ще се проведе и онлайн и ще бъде достъпно от всяка точка на света.

 • Асоциацията на автомобилните производители с нов председател

  Храбрин Иванчев е новият председател на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) на Общото събрание на организацията. Той пое длъжността от Александър Миланов, който бе председател три мандата.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6