Абонирай се безплатно

За Бюлетина на Инженер.bg с най-новото и най-интересното от бранша!

Браншът In Brief

Liebherr започна строеж на нов логистичен център 05.03.2015 г.

 

 

 

 

 

 

Liebherr е в процес на инвестиране на сериозни финансови средства в изграждането на нов логистичен център към Либхер-Хаусгерете Марица край с. Радиново, съобщиха за Борса.bg от компанията.

 

След приключването на строежа на новата сграда,  Либхер-Хаусгерете Марица вече ще разполага с площ от над 36 000 кв. м., от които 30 000 кв. м. са предвидени за склад готова продукция. В логистичния център ще се намира целият Следпродажбен сервиз, с модерен склад за резервни части, работилници и зали за обучение.

 

С изграждането на новия обект се цели разширяване и увеличаване на производството в освободените заводски площи, което пък от своя страна ще доведе и до създаването на нови работни места.

 

Срокът за завършване на проекта е приблизително 270 дни, а преместването в новата сграда би могло да се осъществи в края на 2015 г. или в началото на 2016 г. Главният изпълнител е фирма „Микс Констръкшън“ ООД, а проектният партньор на Либхер –  фирма Линднер.

 

Източник на снимковия материал: Liebherr

HR новини

 • Айгер Инженеринг търси своя нов HR специалист

  Като част от екипа на Айгер Инженеринг ще можете да се запознаете с необятния свят на новите технологии, да усвоите полезни компетентности или да надградите своите познания чрез богатата обучителна програма на компанията.

 • IMI България с материално дарение за МБАЛ – Ботевград

  IMI България за четвърти път оказа своята подкрепа към Многопрофилна болница за активно лечение – Ботевград. Дружеството направи дарение на кислородни концентратори за COVID отделението в местното лечебно заведение.

 • Гласувайте за най-влиятелните ИТ личности в България

  Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според класацията на Career Show Index, информираха за Борса.bg организаторите на Career Show Tech – водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ специалисти, което ще се проведе онлайн.

 • Един работен ден на д-р Самуил Бенатов

  Как преминава работното му ежедневие, на какво се базират успешните отношения с клиентите и каква е ролята на защитата на обектите на интелектуална собственост, пред Инженер.bg разказа д-р Самуил Бенатов от Патентно бюро „Д-р Емил Бенатов и партньори“.

 • Top Employers Institute за първи път в България

  На 8 април от 14:00 до 18:00 ч. Top Employers Institute за първи път ще се качат на виртуалната сцена на Business Talks Better & Beyond в България, научи Борса.bg от организаторите. Събитието е насочено към всички, които искат да научат глобалните HR трендовe.

 • „Национални дни на кариерата“ ще се проведат виртуално

  На 8 април 2021 г. от 11 часа ще се проведе един от най-големите кариерни форуми у нас - „Национални дни на кариерата“, научи Борса.bg от Технически университет – Габрово (ТУ-Гарово). Учебното заведение е партньор на събитието.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6